Martin Henriksen: Asylnødbremsen kan bane vejen for et permanent asylstop

0
1994
Martin Henriksen (DF), tidl. folketingsmedlem, medlem af Hovedbestyrelsen i DF. Foto: Carsten Lundager

Martin Henriksen, medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse, skriver:

Det er ærgerligt, at Nye Borgerlige og Pernille Vermund tilsyneladende ikke vil opfordre S-regeringen til at aktivere nødbremsen på asylområdet, fordi det er for bureaukratisk.

Personligt er jeg ligeglad med det bureaukratiske, hvis bare resultatet er at asylansøgerne afvises ved vores grænser.

Vermund vil hellere have et permanent asylstop. Og det vil jeg da også rigtig gerne. Jeg tror endda, at jeg var den første der på vegne af Dansk Folkeparti fremførte forslaget om et permanent asylstop.

Men sagen er jo den at såfremt nødbremsen aktiveres, så vil Danmark være meget tæt på at have et reelt asylstop. Det er realiteterne.

Derfor bør DF og NB i fælleskab presse på for at aktivere nødbremsen.

Jeg anerkender, at nødbremsen så kun er en midlertidig foranstaltning og dermed ikke et permanent asylstop. Men hvis først det midlertidige asylstop er på plads, så bliver det godt nok svært at afvikle det igen.

Fuldstændig ligesom med grænsekontrollen. Grænsekontrollen startede med at være midlertidig, men nu har den været der i flere år. Og kontrollen ved vores grænser er løbende blevet udvidet, netop fordi den virker, hvilket tallene tydeligt viser.

Jeg mener, at islamisternes, venstrefløjens og de politisk korrekte liberales største fordel er at de nationalkonservative og højreorienterede kræfter ikke står samlet, men splittet, i kampen for Danmark.

Derfor håber jeg, at NB sammen med LA og DF vil opfordre S-regeringen til at aktivere nødbremsen. Hvis det lykkes, så får Danmark et midlertidigt asylstop. Når det er på plads, så kan vi i fælleskab arbejde for et permanent asylstop.

Jeg mener helt oprigtigt, at det vil være i fædrelandets interesse.