DF lancerer Youtube-program med skarpe, borgerlige debattører

0
3297
kasper Støvring er første gæst i "Blåt kvarter", som DFs pressechef Jesper Beinov er vært på.

“Blåt kvarter” er et nyt magasinprogram på Youtube, hvor kendte borgerlige debattører giver deres indspark til ide-debatten i blå blok

Kasper Støvring, Mikael Jalving og Sørine Gotfredsen. Tre kendte, borgerlige debattører, der er blandt gæsterne i et nyt magasinprogram, som Dansk Folkeparti netop har lanceret på Youtube.

“Blåt Kvarter” hedder programmet, som pressechef Jesper Beinov er vært på. Han har en fortid på Berlingske, hvor han bl.a. var debatredaktør i en årrække. Her søsatte han en borgerlig idedebat i avisens spalter og lavede senere også tv-interviews med politikere, forfattere, kulturpersoner mv. Det er med inspiration herfra, at DF nu går i luften med “Blåt kvarter”, et 15 minutters magasinprogram, hvor Beinov interviewer en markant, borgerlig debattør.

“Ideer gør en forskel. Ideer er afgørende for, hvad der sker i vores samfund. Men idedebatten i blå blok har ikke flyttet sig ret meget siden folketingsvalget. Derfor har statsminister Mette Frederiksen ikke fået ret meget modspil. Det vil vi gerne gøre noget ved. Vi vil invitere en række holdningsmennesker, som har noget på hjerte og dermed kan bidrage til at styrke debatten i blå lejr,” siger Jesper Beinov.

Nyt program hver uge

Gæst i det første program er debattøren og forfatteren Kasper Støvring, som gør status over Trump og hans nationalkonservative politik. Næste program bliver med sognepræst og debattør Sørine Gotfredsen, der for nylig udgav bogen “Som Sørine læser bibelen”. Senere følger bl.a. historikeren og islamkritikeren Mikael Jalving, der taler om tilstandene i blå blok, samt Weekendavisens udenrigsredaktør Anna Libak, der er aktuel med bogen “Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist” om værdikampen i det 21. århundrede.

“Blåt kvarter” er i luften med et nyt program hver uge. Du vil løbende kunne finde programmerne på Dansk Folkepartis kanal på Youtube – eller se dem omtalt på ditOverblik.

Se første program her: