DF kræver undskyldning til danskerne og vil have fjernet alle særhensyn til islam

0
3820
Pia Kjærsgaard under 1. behandlingen af DFs forslag om fjerne særhensyn i forhold til islam. Fra Folketings-TV

Folketinget behandler torsdag to beslutningsforslag fra Dansk Folkeparti, der er et opgør med 40 års fejlslagen udlændingepolitik. DF kræver en undskyldning til danskerne og vil fjerne alle særhensyn til islam

Danskerne fortjener en undskyldning for 40 års fejlslagen udlændingepolitik, der startede med udlændingeloven af 1983, som åbnede op for massiv indvandring fra islamiske lande. Det mener Dansk Folkeparti, som står bag et beslutningsforslag i Folketinget, der skal pålægge regeringen at give danskerne en undskyldning for udlændingepolitikken.

Det var et stort flertal i Folketinget, som den 3. juni 1983 vedtog udlændingeloven, der er blevet kaldt en af verdens mest liberale. Dansk Folkeparti mener, at alle de problemer, som Danmark i dag slås med i form af parallelsamfund, underminering af dansk kultur, religiøse særkrav, enorme udgifter til passiv forsørgelse og kriminelle indvandrere, kan føres tilbage til vedtagelsen af den meget liberale udlændingelov.

“Med udlændingeloven af 1983 blev Danmarks dør slået op for indvandring. Siden da er hundredtusinder af fremmede strømmet til Danmark og har trukket atter tusinder andre fra den muslimske verden med sig. De er kommet på ryggen af Folketingets naivitet og de nyttige idioters medfølelse; og de gengældte danskernes gæstfrihed ved at belaste de offentlige kasser og gøre store dele af Danmark utryg med vold, kriminalitet og hærværk,” siger Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt.

Slut med særhensyn til islam

Dansk Folkeparti har desuden stillet et beslutningsforslag om at ophæve alle regler begrundet i særhensyn til islam. Står det til DF, skal det være slut med kønsopdelt svømmeundervisning, afskaffelse af svinekød i daginstitutioner og skoler, accept af muslimske tørklæder i skolen, muslimske bederum på hospitaler, separate badefaciliteter af hensyn til muslimer og meget, meget andet.

“Islamiske særkrav er desværre blevet en stor del af danskernes hverdag. For islamiske særkrav – eller hensyn, som andre ynder at kalde dem, – islamiske særkrav som bunder i religionen Islams kultur og sædvane – som man stille og roligt får indført i Danmark, og som der hele tiden dukker nye op af. Og som fylder mere og mere. Langsomt indretter vi os efter Islam. Langsomt forandrer vi Danmark. Langsom bliver Danmark islamiseret.  Er det den retning, vi ønsker, det skal gå? Nej, ikke hvis man spørger Dansk Folkeparti,” siger Dansk Folkepartis udlændingeordfører Pia Kjærsgaard.

Begge beslutningsforslag bliver førstebehandlet i Folketinget torsdag.