DF i København på flot 1. plads i at stemme på billige, almene boliger

0
1555
Finn Rudaizky er medlem af Borgerrepræsentationen i København og regionsrådet i Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti i København.

Af Finn Rudaizky (DF), spidskandidat til Borgerrepræsentationen og Region Hovedstaden.

Dansk Folkeparti i Københavns Borgerrepræsentation, er det parti, som fra 1. januar 2017 til 1. juli 2021 har stemt for flest billige boliger til københavnerne. Det viser en ny opgørelse fra Indenrigs- og boligministeriet, som Altinget har bragt den 17/8.

Det parti i København, som skriver og råber mest op om flere billige, almene boliger, Enhedslisten, er det parti, som får en suveræn bundplads i statistik-optællingen. Altså, Enhedslisten, som i deres valgprogram bryster sig af, hvor ambitiøse de er med hensyn til flere billige boliger, har stemt stik modsat det de render rundt og bilder medier og borgere ind.

Udregnet i antal etagemeter, som partierne har stemt for, er Dansk Folkeparti suverænt det parti, som faktisk 100% har levet op til, hvad de lovede. DF har stemt for 182.975 etagemeter af billige almene boliger, mens Enhedslisten på bundpladsen kun har stemt for 63.835 etagemeter.

Enhedslisten’s kandidat til Overborgmesterposten, Line Barfoed, har sagt, at billige boliger er Enhedslistens førsteprioritet. I praksis er det modsatte tilfældet. Ifølge den nye opgørelse fra ministeriet, har Enhedslisten stemt imod 6 ud af 23 lokalplaner, hvor der er sat krav om almene byggerier i de seneste fire år. Kun Konservative har stemt imod flere, viser listen.

Socialdemokraterne ligger i øvrigt nummer to på listen, mens SF, som også markedsfører sig med flere almene, billige boliger, først kommer ind på en 4. plads, og langt fra DF’s flotte og målrettede resultat i kampen for, at hovedstaden skal være for andre end de rige og de smukke.

DF vil såvel på Københavns Rådhus som i den kommende valgkamp, forsøge at få det faktiske budskab ud, om hvad vi konkret gør, når der stemmes. Vi må have afsløret den manipulering af vælgerne, som flere partier er eksperter i. Så vil du have flere billige, almene boliger i København, så er det nok ikke så dumt, hvis du stemmer på DF. Det er den rene vare. Statistikken giver svaret. Og vi mener og stemmer det samme før valget som efter valget.