DF gør op med krænkelseshysteri og identitetspolitik i ny kampagne

0
9436
Sådan vil budskabet fra DF lyde i avisannoncer, i foldere og på lysreklamer i de kommende uger.

Dansk Folkeparti lancerer stor, landsdækkende kampagne, der er et opgør med den ekstreme køns- og identitetspolitik. ”Det er okay at være almindelig” lyder budskabet

”Det er okay at være almindelig”.

Sådan lyder budskabet i en stor kampagne, som Dansk Folkeparti lancerer i denne uge. Kampagnen er et opgør med den ekstreme identitetspolitik og krænkelseshysteriet, som skyller ind over Danmark i disse år.

”Køns- og identitetsdebatten har i disse år taget overhånd og udviklet sig til et krænkelses-regime og en ekstrem ideologi, som truer sammenhængskraften i vores samfund. Nu må vi sige fra,” skriver i DF i en folder, som er trykt i 100.0000 eksemplarer og vil blive uddelt i hele landet de kommende uger. Samme budskab vil lyde i hundredvis af radiospots, på lysreklamer, annoncer i ugeaviser og på sociale medier.

”Køns- og identitetsdebatten har i disse år taget overhånd og udviklet sig til et krænkelses-regime”

”Enhver må føle sig, som han eller hun vil. Enhver må leve, som han eller hun vil. Men det er også okay at være almindelig. Helt almindelig kernefamilie med far, mor og børn. Helt almindelig homoseksuel, der bare gerne vil leve med den, man elsker. Ingen skal spændes for den ekstreme vogn, hvor børn skal i hormonbehandling eller gennemgå juridisk kønsskifte, fordi de pludselig er i tvivl, om de nu er dreng eller pige,” skriver Dansk Folkeparti.

DFs formand Morten Messerschmidt lancerede kampagnen, da han torsdag holdt partiledertale på Folkemødet i Allinge. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Blandt de sager, som DF reagerer imod, er forslag om at børn ned til 12-års alderen skal kunne bestemme deres eget køn, at skoleelever undervises i, at der findes over 50 forskellige køn, at mænd kan kalde sig kvinder og deltage på lige fod i kvindesport, og at kunstnere får støtte til hærværk, hvis de kalder det kunst.

Kampagnen følges op med en række konkrete, politiske forslag:

”Vi foreslår, at finanslovens finkæmpes, så der ikke bruges skattekroner på kønspolitisk propaganda. At børn ikke skal plages i skolen af identitetspolitik. Den frie debat og undervisning på læreanstalterne skal sikres mod overdreven hensyntagen. At hærværk ikke er kunst. Og slet ikke for skatteborgernes penge. Og ødelægges offentlige statuer og kunstværker, skal det straffes hårdt. Sprognævnet skal ikke blot beskrive sprogets udvikling, men sikre, at sproget ikke løbes over ende af nye, ahistoriske påfund,” siger Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt.

DFs kampagnefolder kan ses her: DF Folder Det er okay at være almindelig

Andre artikler:

DF: Ingen skattekroner til kønspolitisk propaganda

DF går til kamp mod ’woke-isme’ og krænkelseshysteri: ”Det er okay at være almindelig”

DF trækker i trøjen: ”Dansk Folkeparti tør, når Føtex ikke tør”