DF: Ingen skattekroner til kønspolitisk propaganda

0
3816
DFs formand Morten Messerschmidt holder partiledertale på Folkemødet i Allinge. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Dansk Folkeparti lancerer kampagne mod krænkelseshysteri og woke-isme. Partiet vil finkæmme finansloven, så der ikke bruges skattekroner på kønspolitisk propaganda

Det skal være slut med at give statsstøtte til projekter og foreninger, der hævder, at køn er en social konstruktion, eller som kæmper for at børn ned til 12 år skal kunne skifte køn.

Det mener Dansk Folkeparti, som torsdag lancerede en stor kampagne mod krænkelseshysteri, woke-isme og ekstrem identitetspolitik.

Kampagnen ”Det er okay at være almindelig” blev skudt i gang af DFs formand Morten Messerschmidt, da han holdt tale på Folkemødet på Bornholm.

Her sagde han, at DF konkret vil foreslå, at finansloven finkæmmes, så der ikke bruges skattekroner på kønspolitisk propaganda.

”Børn skal ikke plages i skolen af identitetspolitiske spørgsmål eller dilemmaer,” sagde Morten Messerschmidt.

”Børn skal ikke plages i skolen af identitetspolitiske spørgsmål eller dilemmaer,” sagde Morten Messerschmidt i sin tale på Folkemødet. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

DF-formanden henviser bl.a. til det kønsaktivistiske projekt ”Normstormerne”, der får millionstøtte til seksualundervisning i folkeskoler, hvor budskabet er, at køn er en social konstruktion

“Barndommen er blevet taget som gidsel af woke-fanatikerne. Du kan blive, hvad du vil. Og du skal være dig selv. Så længe du altså gør det, som pædagogerne, skolelærerne og venstrefløjen har fortalt dig,” sagde Morten Messerschmidt.

“Barndommen er blevet taget som gidsel af woke-fanatikerne”

DF-kampagnen gør også op med aktivister, der ødelægger historiske værker eller vil forbyde ord, fordi de opfattes krænkende.

”Løsslupne kunstnere skal ikke have lov at kalde hærværk for kunst. Og slet ikke for skatteborgernes penge. Og såfremt såkaldt krænkede ødelægger offentlige statuer og kunstværker skal det straffes hårdt. Sprognævnet skal ikke blot beskrive sprogets udvikling, men også sikre, at sproget ikke løbes over ende af fikse ideer og modeluner – som eksempelvis livmoder-bærer,” sagde Morten Messerschmidt.

“Tag min ven Lars her,” sagde Morten Messerschmidt i sin tale, og fortsatte: “Lars er homoseksuel. Hvorfor kan man ikke være helt almindelig bøsse uden at skulle insistere på, at der findes 71 køn, at bakke op om hormonbehandling til børn eller anvende ahistoriske og biologifornægtende begreber som ”livmoder-bærere”, for slet ikke at tale om transpersoner i kvindesport”. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Kampagnen vil køre over flere uger og består af 100.000 foldere med overskriften ”Det er okay at være almindelig”, radiospots, lysreklamer, annoncer i ugeaviser og kampagner på de sociale medier. Målet er, at de 80 procent af danskerne, der i følge en ny undersøgelse ikke kan identificerer sig med woke-isme og identitetspolitik, skal vide, at DF kæmper deres sag.

”Hvis du også gerne bare vil leve et helt almindeligt liv med sund fornuft som rettesnor, så kan du regne med, at Dansk Folkeparti taler din sag,” sagde Morten Messerschmidt på Folkemødet.

DFs kampagnefolder kan ses her: DF Folder Det er okay at være almindelig

Morten Messerschmidt taler på Hovedscenen på Folkemødet i Allinge. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix