“Vores land, vores regler”: Dansk Folkeparti tør, når Føtex ikke tør

0
4698
‘Vores land, vores regler’ lyder budskabet på DFs trøje.

Dansk Folkeparti har relanceret trøjen, som Føtex trak tilbage efter en enkelt klage. ”Tak til Føtex og til den politiske korrekthed for den gode idé,” lyder det fra DF på Folkemødet på Bornholm

For en uge siden pillede supermarkedskæden Føtex en t-shirt med teksten ‘Fars hus, fars regler’ ned fra hylderne. En enkelt kunde havde på Facebook klaget over budskabet, som vedkommende fandt nedsættende overfor kvinder. Derefter reagerede Føtex prompte: Trøjen blev fjernet, så Føtex og ejeren Salling Group kunne ikke længere beskyldes for at krænke.

Men nu er trøjen tilbage – på Dansk Folkepartis medarbejdere til Folkemødet på Bornholm. DF har nemlig lanceret kampagnen ‘Det er okay at være almindelig’ på Folkemødet, og i den anledning var det oplagt at lade sig inspirere af historien fra Føtex. DF-kampagnen handler nemlig netop om det krænkelseshysteri, som DF vil gøre op med.

”Tak til Føtex og til den politiske korrekthed for den gode idé,” lyder det fra Dansk Folkeparti på Folkemødet i Allinge.

Budskabet på DFs trøje er dog tvistet en lille smule. Det er inspireret af DFs politik og lyder: ‘Vores land, vores regler’.

Partiformand Morten Messerschmidt med trøjen, som passer perfekt til DFs opgør med krænkelseshysteriet.