DF-formand advarer: Snigende islamisering truer vores samfund

0
5210
DFs formand Kristian Thulesen Dahl. Foto: Carsten Lundager

Dansk Folkepartis 25 år lange kamp imod indvandring og islamisering langt fra er ovre, fastslår Kristian Thulesen Dahl i en kronik i Jyllands-Posten. “Snigende islamisering truer vores samfund,” skriver han

“Dansk Folkepartis mission er ikke ovre. Den er først lige begyndt”.

Det skriver Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl i en kronik i Jyllands-Posten, hvor han gør status over den kamp for begrænse indvandringen, som Dansk Folkeparti har ført i 25 år.

Kristian Thulesen Dahl advarer om, at snigende islamisering truer samfundet. Dansk Folkeparti har fået gennemført et stort antal stramninger siden systemskiftet i 2001, hvor den socialdemokratiske regering blev afløst af en borgerlig regering med DF som støtteparti. Men der har ikke på noget tidspunkt været et flertal i Folketinget, som har ønsket at “sætte propppen fuldstændig i”, som DF-formanden skriver. Derfor er antallet af indvandrere fortsat med at vokse. I januar 2020 var der 516.621 personer i Danmark med oprindelse i et ikke-vestligt land.

“Derfor kan den snigende islamisering af Danmark fortsætte. Vi har set, hvordan muslimske kulturelle normer har forandret mange områder i landet – bl. a. Gellerup ved Aarhus, Vollsmose i Odense og Nørrebro i København – til ukendelighed,” skriver Kristian Thulesen Dahl i Jyllands-Posten.

“Vi har set, hvordan muslimske kulturelle normer har forandret mange områder i landet”

Islamiseringen ændrer Danmark

En ny hjemsendelsespolitik, kendt som paradigmeskiftet, skulle have vendt udviklingen. Den blev vedtaget på initiativ fra Dansk Folkeparti i 2019 og fik opbakning fra Socialdemokratiet. Men den nye socialdemokratiske regering har valgt at rulle hjemmesendelsespolitikken tilbage, og derfor vil forandringen af Danmark fortsætte, advarer Kristian Thulesen Dahl:

“Man er nødt til at forstå, at islamiseringen grundlæggende risikerer at ændre vores samfund. De muslimske krav er ikke blevet mødt af modstand fra eftergivende politikere, som har tilladt, at danske børn i daginstitutioner ikke har fået serveret svinekød og har udskiftet hakkekødet med den halalslagtede variant,” skriver han.

“De muslimske krav er ikke blevet mødt af modstand fra eftergivende politikere”

Moskeer styrker parallelsamfund

DF-formanden nævner et stigende antal moskeer som eksempel på islamiseringen:

“Moskéerne er med til at styrke parallelsamfundene ved at fastholde en lang række muslimer bl. a. i den parallelle retsopfattelse, det anderledes livs-og menneskesyn og forholdet mellem stat og religion, der følger af islam, og som virker uforeneligt med den vestlige og danske opfattelse,” skriver Kristian Thulesen Dahl.

I kølvandet på islamiseringen følger terrorisme og pres på ytringsfriheden. Flere islamkritikere må have politibeskyttelse, og mange politikere og meningsdannnere lægger bånd på sig selv, når talen falder på islam. Brutale indvandrerbander, der fører sig frem med hidtil uset kynisme og brutalitet, er en anden konsekvens.

DFs opgave er ikke løst

Kristian Thulesen Dahl slutter kronikken i Jyllands-Posten med at konstatere:

“Til dem, som taler om, at vi i Dansk Folkeparti har færdiggjort vores opgave, er der bare at konstatere, at sådan er det ikke! Den dag, vi har fået et asylstop, den dag, kriminelle indvandrere udvises efter første domfældelse, den dag, hvor en egentlig hjemrejsepolitik er iværksat og fungerer, den dag, hvor islamistiske galninge ikke længere findes i Danmark, den dag, hvor muslimske parallelsamfund er forsvundet, og hvor de tilbageværende indvandrere og deres efterkommere abonnerer fuldt og helt på danske værdier. Den dag kan vi tale om, at udlændingeproblemet er løst: Men den dag venter ikke lige om hjørnet – og den nuværende socialdemokratiske regering gør som nævnt intet reelt for, at Danmark bevæger sig i den retning”.

“Til dem, som taler om, at vi i Dansk Folkeparti har færdiggjort vores opgave, er der bare at konstatere, at sådan er det ikke”

Kristian Thulesen Dahls kronik i Jyllands-Posten kan læses her.