DF er blevet ligeså pænt og stuerent som de andre partier, og det er i dag vores største problem

0
1912
Martin Henriksen, tidl. folketingsmedlem, folketingskandidat og hovedbestyrelsesmedlem i DF. Foto: Carten Lundager

Af Martin Henriksen, medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Folkeparti, medlem af Stevns kommunalbestyrelse

Lad mig starte med at slå fast, at jeg godt kan forstå følelsen hos de DF-medlemmer, der hørte statsminister Poul Nyrup Rasmussen sige: »Sturerene, det bliver I aldrig.« Jeg kan godt forstå lysten til at modbevise det.

Men partiet har gjort det for godt. Vi er blevet for stuerene, og nu kan mange danskere ikke længere se forskel på os og de andre partier. Så derfor er løsningen ikke at vi bliver en underafdeling af Liberal Alliance eller De Konservative. Vi skal ikke være som de andre. Vi skal være nationalkonservative, men det skal være på vores egne præmisser.

Vi skal være et nationalkonservativt arbejderparti, hvor vi samtidig med at vi passer på Danmark bliver et parti der har fokus på økonomisk at løfte folkepensionisterne, ældreområdet og socialområdet.

Men det vigtigste område for DF er og bliver værdipolitik-, udlændingepolitik og ikke mindst en langt mere markant hjemsendelsespolitik. Vi skal melde klart ud at fædrelandet er i fare, og at dem der ikke vil tilpasse sig vil blive sendt hjem. Det er vejen til at redde Danmark fra en befolkningsudskiftning. Det kræver, at vi igen bliver den frække dreng i klassen, som tør gå forrest og sige det, som ingen andre tør sige især i forhold til islam og integrationsproblemerne.

Det er vigtigt, at vi DF’ere ser hinanden i øjnene og siger: Nu skal vi holde sammen og koncentrere os om hvad der er bedst for Danmark.

Hvis vores parti skal overleve, så bliver vi simpelthen nødt til at forstå at vejen frem er at vi tør være modige nok til at udpege tre-fire mærkesager så vælgerne igen ved hvad Dansk Folkeparti står for. Vi skal være knivskarpe på udlændingeområdet og benhårde når det gælder kritik og modstand mod islam, vi skal være det parti der varetager pensionisternes interesser, vi skal være det borgerlige Danmarks sociale samvittighed og vi skal være partiet for de små- og mellemstore virksomheder.

Dermed ikke være sagt, at vi ikke også skal være et parti der går ind for frihed til danske familier, og et parti der siger fra overfor LGBTQ-bevægelsens ekstreme kønsideologi, for det skal vi. Vi skal have politik på alle hylder.

Men det ændre ikke på, at vi skal udse os tre-fire mærkesager, hvor udlændingepolitikken er det vigtigste og så kører frem med det.

Det – og vores kommende formandsvalg – blev undertegnede interviewet om forleden i Lippert på TV2 News. Det kan I se her på TV2play, såfremt det har interesse. Her kommer jeg også ind på at en ny DF-formand bør afstå fra hævnaktioner pga. tidligere tiders magtkampe og uenigheder, for det kan partiet ganske enkelt ikke klare.

TV2 Play: Lippert med Martin Henriksen

Genrejsningen af Dansk Folkeparti handler om at vi bliver kendt for at være et parti, der siger hvad vi mener og at vi så står fast på det.

Men det handler også om at vi igen bliver et parti hvor vi ikke opbygger fraktioner og alliancer mod hinanden. Det skal vi væk fra, for det er også det som de seneste år har slidt på partiet.

Jeg ser gerne, at vi – sammen med de skarpe budskaber – får den gamle DF-holdånd tilbage, hvor det er partifællesskabet og ikke egoerne der er det dominerende.

Så vil Dansk Folkeparti blive det førende parti på højrefløjen i Danmark.