DF arrangerer høring om stormfloder og kystsikring

0
2410
Arkivfoto

Dansk Folkeparti er fredag den 26. januar arrangør af en offentlig høring om stormfloder, kystsikring og oversvømmelser. Høringen foregår i Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg. Pressen er velkommen til at dække høringen

Stormfloderne i oktober og december, der skabte store ødelæggelser langs mange kyster, afslørede på brutal vis, at der skal meget mere politisk fokus på kystsikring, stormfloder og oversvømmelser i Danmark.

Det er baggrunden for, at Dansk Folkeparti på fredag den 26. januar kl. 10-12 afholder en offentlig høring om stormfloder og kystsikring i Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg. Ved høringen vil en række relevante aktører belyse emnet og komme med bud på, hvad der kan gøres.

Sønderborg er valgt, fordi byen er en af dem, der blev særlig hårdt ramt i efteråret. Sønderborg Kommune har opgjort skaderne ved stormfloden i oktober til ca. 80 millioner kroner.

Høringen åbnes kl. 10 af Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Kofod. Derefter er der indlæg af byrådsmedlem Stefan Lydal (DF), viceborgmester Ellen Trane Nørby (V), Pia Holm Steffensen (Forsikring & Pension), Steffen Damsgaard (Landdistrikternes Fællesråd) og Carsten Kock (Mommark Marina).

Programmet kan læses her: Program