Det er stadig ikke forbudt at smile!

0
1293
Jens Kirkegaard, DF Helsingør

Af Jens Kirkegaard, arkitekt MAA, Espergærde

Vi på den nationalkonservative fløj har normalt ikke meget at glæde os over fra den “sindsforvirrede” venstrefløj, hvor dagsordenen på det seneste har drejet sig om “hvidhed og gamle mænd”, der sammen med BlackLife matter bevægelsen, understøttet af voldelige akademiker, forsøger at skabe selvcensur på læreanstalterne med kulturen som gidsel for et forvrænget kulturprospekt.

Fx med Kunstakademiets destruktion af busten af Frederik den V – Kunstakademiets skaber – som institutionens lærere kastede i Nyhavns kanal samt et forbud mod den danske sangskat på CBS. Og senest en historieløs presses krav om et nyt kolonihistorisk museum, hvor man skal omskrive Danmarks nationale historie.

Hvor er det derfor befriende at se, at Socialistisk Ungdomsfront (SUF) har skabt røre i andedammen med deres sidste plakat, hvor budskabet humoristisk viser en nøgen velproportioneret ung kvinde flankeret med opråbet: “Billige boliger eller vi boller på gaden”.

Et motiv og en grafik som hørte min ungdom til for 60 år siden, og hvor de kønsforskrækkede feminister nu spørger SUF, hvorfor det ikke er en mand med sit lem, der efterspørger et sted at bo i stedet for en velskabt ung kvinde.

Så kære SUF. Tak for, at i har givet en gammel hvid mand det fremtidshåb, at kulturen i DK ikke alene skal bestemmes af WOKE strømninger fra USA og de krænkelsesparate grupper på universiteterne, der ønsker at censurere og styre den offentlige mening. Tak for grinet og morskaben sammen med de alvorlige argumenter om manglende billige ungdomsboliger.