Det er Said Mansours eget ansvar, at han nu er dømt til døden

0
3091
Den terrordømte Said Mansour, også kendt som boghandleren fra Brønshøj, fotograferet da han forlod byretten i København i 2004. Foto: AFP PHOTO Rune Feldt/Scanpix Denmark 2007

Af Martin Henriksen, folketingskandidat og hovedbestyrelsesmedlem

Hvis man har været involveret i et terrorangreb, der kostede 45 mennesker livet, og man opholder sig i et land, hvor der er dødsstraf for den slags, så kan det vel ikke komme som verdens største overraskelse at man risikerer at blive ramt af det pågældende lands regler.

Jeg sad selv i Folketinget, og var formand for Udlændingeudvalget, da Said Mansour blev frataget sit danske statsborgerskab og efterfølgende blev sat på en flyvemaskine ud af Danmark.

Martin Henriksen. Foto: Carsten Lundager

Jeg gjorde mit bedste for at presse Said Mansour ud af kongeriget. Det fortryder jeg på ingen måde. Mange flere burde ryge samme vej, hvis I spørger mig.

Og hvad er så lektien her, spørger folk nok.

Jo, lektien her er, at hvis du på forskellig vis fremmer islamisk terrorvirksomhed eller islamisk ekstremisme, så risikerer du at havne et rigtig kedeligt sted fx. i et marokkansk fængsel.

I dag er jeg folketingskandidat i Sjællands Storkreds, og hvis jeg en dag igen kommer i Folketinget, så lover jeg at arbejde for at flere bliver sendt samme vej!

Betragt det som mit første valgløfte som lokal kandidat på Sjælland. Jeg er så træt af ekstreme muslimer og blødsødne halal-politikere.

Jeg har ikke ondt af manden. Det er i sidste ende hans eget ansvar. Han kunne ærlig talt havde ladet være med at dyrke en moderisk og gennemført ond ideologi.