Dansk Folkepartis største styrke har altid været sammenhold og loyalitet

0
1370
Martin Henriksen (DF), tidl. folketingsmedlem, medlem af Hovedbestyrelsen i DF. Foto: Carsten Lundager

Af Martin Henriksen, medlem af Hovedbestyrelsen, folketingskandidat i Sjællands Storkreds

Dansk Folkeparti har igennem lang tid haft det svært. Det kan de fleste se, og det er jo især trist at kunne konstatere i forbindelse med partiets 25 års jubilæum. Men realiteterne er nu engang, som de er. Der er ingen grund til at tale udenom.

At vi er hårdt ramt behøver man vist ikke være et politisk geni for at kunne regne ud. Den venstreorienterede og politisk korrekte presse er også gode til at minde os om det, og de elsker jo at skrive om partiets krise. Men når det er sagt, så er det også for nemt bare at rette skytset mod pressen, omend de også skal have deres del af “æren”.

For skriverierne om interne stridigheder og magtkampe er trods alt ikke grebet ud af den blå luft. Derfor er tiden inde til, at vi DF’ere står sammen om partiet og dermed også om formanden, som vi har gjort det så mange gange før i partiets historie. Vi kan simpelthen ikke tåle andet. Vi skal finde sammen om at stå fast på den vigtigste politiske sag, og det er vores ønske om at videregive et sammenhængende Danmark til vores danske efterkommere. For det allerværste der kan ske er at vi taber 25 års kamp for dansk selvstændighed på gulvet. Det må ikke ske. Vi skal fokusere benhårdt på at afsløre de andre partiers bluff på udlændingeområdet, og der er reelt kun Dansk Folkeparti til at gøre det. Ingen andre, hverken medierne eller de politiske kommentarorer er interesseret i at afsløre myten om det brede strammerflertal. Jeg mener også, at vi skal være et nationaltkonservativt parti, der værner om klassiske familieværdier. For der er ingen andre, der gør det. Og det er en skam, for familiepolitik påvirker alle danskere.

Nu handler det om at stabilisere partiet bedst muligt, og det gør det af den simple årsag at Dansk Folkeparti er vores allesammens bedste bud på en dansk fremtid i vores eget fædreland.

“Dansk Folkeparti er vores allesammens bedste bud på en dansk fremtid i vores eget fædreland”

Siden valget har Dansk Folkeparti bl.a. fokuseret på, at Danmark skal ud af EU, hvilket er et helt nødvendigt tiltag. Folketingsgruppen har også kritiseret regeringens lempelser af udlændingepolitikken, lempelser, som er gennemført i ly af den kedelige coronakrise. Jeg mener også at en del af løsningen er at partiet skal skrue op for den nationale værdikamp, og skrue op for kampen mod islamiseringen af Danmark. Lokalafdelingerne organiserer gadekampagner mm. for at komme ud med budskaberne, og før regeringen endnu engang lukkede ned for større arrangementer arbejdede flere lokale tillidsfolk og medlemmer på at arrangere debatmøder og lignende. Vi må langsomt, men sikkert arbejde os igennem krisen. Det er vejen frem.

Desværre, så overskygges de politiske initiativer af alt muligt andet, hvilket indlysende er skadeligt for vores parti og for den altafgørende skæbnekamp for fædrelandet. Når det sker, så mister mange danskere interessen. Nuancerne og argumenternes værdi forsvinder i såkaldte shitstorme og mediernes fortsatte, intense dyrkelse af Dansk Folkepartis problemer. Det har andre partier også været ramt af, og nu går vi DF’ere det igennem. Det er ikke rart for nogen af os.

Jeg synes helt oprigtigt, at de fleste DF’eres trofasthed og loyalitet i denne svære situation for partiet er prisværdig og beundringsværdig. Derfor håber og tror jeg på, at vi kan stå det igennem ved at stå sammen, for så at komme styrket ud på den anden side. Dansk Folkepartis største styrke har altid været vores sammenhold, og det skal vi bevare, for så har vi en sund partikultur.

I dag kan vi DF’ere med stolthed ser tilbage på 25 års partihistorie.

Det er mit oprigtige håb, at Dansk Folkeparti kommer stærkt igen med klare politiske budskaber. Det er helt klart i det danske folks interesse.