Dansk Folkeparti udgiver kontroversiel True Crime-podcast

0
2576
Første afsnit af "Pest over Europa" er ude. Du kan bl.a. høre om en gruppevoldtægt i Hamborg Bypark, som var en af de mest voldsomme i Europa i nyere tid.

DF’s europaparlamentariker og udenrigsordfører Anders Vistisen har lanceret en ny, kontroversiel podcast, der fortæller om opsigtsvækkende kriminalsager, som har det tilfælles, at gerningsmændene har indvandrerbaggrund.

Dansk Folkepartis medlem af Europa-Parlamentet og udenrigsordfører, Anders Vistisen, er vært på en ny podcast, “Pest over Europa”, der sætter spot på opsigtsvækkende kriminalsager, hvor gerningsmændene har indvandrerbaggrund.

”Vi fortæller om gruopvækkende europæiske kriminalsager med mord, voldtægter og andre forbrydelser begået af mænd med indvandrerbaggrund. Jeg skal nok blive kaldt både racist og fremmedfjendsk, men sandheden er, at jeg laver et vigtigt arbejde, som de etablerede medier forsømmer. Med den her podcast vil jeg nå ud til alle dem, der synes, at true crime er interessant at lytte til og få dem til at reflektere over de menneskelige konsekvenser af masseindvandringen samt den primitive voldskultur, mange indvandrere tager med sig til Europa”, siger vært Anders Vistisen, der er medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti og spidskandidat til det kommende EU-valg.

Podcasten hedder Pest over Europa, som er titlen på en bog fra 1930-erne, der advarede om nazismen i Europa. Af samme grund beskæftiger podcasten sig med kriminalsager fra hele Europa.

Medierne svigter

Podcasten er også en kritik af de etablerede medier:

”Medierne svigter deres samfundsansvar, fordi de ikke prioriterer indvandrerkriminalitet som et selvstændigt emne. Det er faktisk en skandale, at DR og TV2 ikke har en ’indvandringsredaktion’, der udelukkende dækker positive og negative konsekvenser ved den store indvandring til Danmark. Jeg mener, at denne her podcast er klassisk public service”, siger Anders Vistisen.

Podcastens tre første afsnit udkommer torsdag kl 8.00 og kan findes på de steder, hvor man normalt finder sine podcast.

Du kan finde første afsnit her: Podcast: Pest Over Europa