DAGENS OVERBLIK: Faxe tager tjansen som landstræner

0
1833
John Jensen bliver fejret på 25-årsdagen for finalesejren i EM 1992 den 26. juni 2017. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

John “Faxe” Jensen midlertidig landstræner – Det bliver den tidligere europamester og træner for bl.a. Randers og Fremad Amager, John “Faxe” Jensen, som sammen med Hasse Kuhn tager den midlertidige tjans som landstræner for et sammenbragt hold ved ugens to fodboldlandskampe. På grund af de strandede forhandlinger mellem DBU og Spillerforeningen, stiller det normale landshold ikke op. I stedet er der sammensat et hold af spillere fra 2. division og futsallandsholdet.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Pia Kjærsgaard højt til vejrs – Folketingets formand Pia Kjærsgaard landede sikkert, storsmilende og med vind i håret, da hun tirsdag sprang i faldskærm ved Haslev på Sjælland sammen med en instruktør. Tandemspringet var en gave, som Pia Kjærsgaard fik til sin 70. års fødselsdag af Dansk Folkeparti. Blandt de mange, som fulgte springet, var Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl, som stod klar med en krammer, da Pia var sikkert tilbage på landjorden.

Foto Anita Graversen/Ritzau Scanpix

Blomster til Dronning Margrethe – Dronning Margrethe fortsatte tirsdag det besøg i Silkeborg, som blev indledt mandag. Tirsdag var dronningen blandt andet på besøg på et uddannelsescenter for voksne og unge med handicap. Her får hun overrakt blomster af en af stedets brugere, 22-årige Meghan E. B. Caulfield. Besøget i Silkeborg er et led i Dronning Margrethes årlige sommertogt rundt i Danmark.