Corona-empidemien, det som ingen snakker om

0
1518
Rene Jørgensen, folketingskandidat, DF

Af René Jørgensen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Fyns Storkreds

Hvorfor blev verden lukket ned?  Det er fordi det kinesiske styre ønskede at ramme vesten, der hvor det gør mest ondt, og det er på økonomien. Her har de opnået lige det de ønskede, vestens økonomi bløder, mens Kinas økonomi oplever en fremgang på 1-2 procent ifølge IMF, så hvem har fået gavn af denne coronavirius? Det har Kina selv, til trods for, at udbruddet startede hos dem. Kina har svækket vestens økonomi, som har været deres plan fra starten af. Nu er verden blevet mere afhængig af Kina, end vi var i forvejen, i Vestens evige jagt på billige produkter.

Kina skjuler de faktiske tal på smittede i landet, og de rigtige tal er nærmer det dobbelte af de officielle tal.

De gange Verden er blevet ramt af en epidemi, stammer smittekilden fra Kina, hvorfor mon? Ikke nok med deres interesser i at svække Vesten økonomisk, er deres lemfældigt tilgang til fødevaresikkerhed også en af årsagerne til, at mennesker bliver smittet med forskellige sygedomme. Hvorfor griber verden ikke ind, på grund af økonomiske interesser? Derfor!

Hvis vi som Verdenssamfund skal overleve på den lange bane, skal vi frigøre os, fra de økonomiske kræfter, som Kina repræsenterer, og lukke ned for alt handel med Kina.

Vi vil komme til at opleve en stigning i priserne på vores vare, men det vil vi også have råd til at betale for. Vi vil også opleve en stor stigning i beskæftigelsen, da vi selv producerer vores varer.

Den økonomiske afhængighed vi har i dag, til Kina, er skyld i vores nuværende situation, og det skal stoppe nu.