Borgmesteren burde søge en vinduespudser

0
3059

Af Rune Oliver Christensen, suppleant til Helsingør Byråd for Dansk Folkeparti. 

Helsingør Kommune danner rammerne for TV2 Charlie-serien Sommerdahl. Og nu vil borgmester Benedikte Kiær kaste flere penge efter serien.

I 2019 brugte Konservative og Socialdemokratiet hele 1,25 millioner kroner på TV2 Charlie-serien Sommerdahl. Nu er de klar til at kaste yderligere 800.000 kroner efter seriens anden sæson.

I Helsingør Dagblad kan man i den forbindelse læse, hvordan borgmesteren nærmest desperat forsøger at fremstille serien som en investering i turisme. Serien er dog allerede forhåndskøbt i vores nabolande, hvor første sæson nok snart løber over skærmen i bedste sendetid. Hvorfor Benedikte Kiær så vil kaste yderligere 800.000 kroner efter serien, er mig en gåde. Hun kan ikke engang komme med et konkret sted i kommunekassen, hvor pengene skal findes.

Måske man i stedet burde droppe Sommerdahl og leflen for turister, der i forvejen strømmer til i massevis og så bruge de 800.000 kroner på vores lokale kulturliv i stedet? Eksempelvis har Revyen i Helsingør, måtte aflyse alle deres forestillinger grundet Corona. Og den båd sidder de nok ikke alene i. Eller få lokale musikere ud og spille på plejehjemmene, som vi allerede har set GasBox-René gøre det på flere af vores bosteder.

800.000 kroner, kan bruges meget mere fornuftigt, hvis man ellers lige kunne overkomme at lette rumpen, for at tage et kig ud af borgmesterkontorets vindue! Jeg siger det bare.

I Dansk Folkeparti støttede vi IKKE Sommerdahl i første omgang, og vi kommer bestemt heller IKKE til det i anden omgang! Der er almindelig sund fornuft nok mere os..!