Amina Sardar vil i Folketinget for Dansk Folkeparti

0
4736
Amina Sardar har markeret sig som et skarp islamkritiker. Nu vil hun i Folketinget.

Amina Sardar, der er kendt for sin islamkritik og har brudt med islam, vil stille op til Folketinget for Dansk Folkeparti

Hun er kendt som en markant stemme i kampen mod islamiseringen af Danmark, og denne stemme vil måske i fremtiden kunne høres fra Folketingets talerstol. Amina Sardar, der de sidste tre år har været medlem af Dansk Folkeparti i Gladsaxe, har nemlig besluttet, at hun vil stille op til Folketinget, og hun er nu ved at finde en kreds i hovedstadsområdet, efter at DF har godkendt hende som folketingskandidat.

“Jeg vil gerne gøre en forskel og føler, at jeg har en viden på nogle områder, som jeg kan bidrage med. Jeg vil blandt andet gerne gøre noget for de hjemløse, psykisk udsatte og sårbare unge. Vi bruger en masse penge på udlændinge i Danmark, men vi svigter vores egne. Der er brug for større fokus på dette område,” siger Amina Sardar.

Tvangsgiftet som 23-årig

42-årige Amina Sardar, der til sommer bliver færdig som professions bachelor i administration, har en usædvanlig baggrund og en barsk historie med i bagagen. Hun er datter af afghanske forældre og blev som 23-årig lokket til Pakistan og tvangsgiftet. Dét ægteskab brød hun ud af kort efter, og som den muslimsk fødte Amina har fortalt i et større interview med ditOverblik, har hun gennem årene følt sig mere og mere i tråd med dansk kultur og traditioner. Så meget, at hun på et tidspunkt sagde til sin veninde: ”Jeg føler mig som DF’er”.

Læs artiklen: Amina blev tvangsgift i Pakistan. Nu kæmper hun for Dansk Folkeparti

Brød med islam

I 2017 meldte Amina sig ind i Dansk Folkeparti, og de sidste par år har hun markeret sig på Facebook og Youtube, hvor hun i videoindslag kritiserer islam for kvindeundertrykkelse, dobbeltmoral, ufrihed mv. Det sker ofte med udgangspunkt i Koranen og Haditherne, de mange islamiske skrifter om Muhammeds handlinger. I foråret tog hun selv konsekvensen af sin kritik og brød endeligt med islam.

Amina Sardar bor i Gladsaxe i Storkøbenhavn.

“Det er den bedste beslutning, jeg har truffet i mit liv. Jeg går ind for religionsfrihed og har ingen problemer med andre trosretninger, for de fleste holder deres religion indenfor hjemmets fire vægge. Men islam skiller sig ud. Den kræver særbehandling, f.eks. med krav om halal, og den tillader ikke demokrati, for demokrati er lig med frihed, og som muslim er du guds tjener og skal adlyde Allah. Derfor skal vi forhindre, at islam kommer til at fylde mere i Danmark. Vi skal ikke påduttes en trosretning, som vil afskaffe demokratiet. Danmark er et kristent land, og det skal vi stå vagt om,” siger Amina Sardar, som flere gange har oplevet at blive udelukket fra Facebook på grund af sin islam-kritik.

“Islam tillader ikke demokrati, for demokrati er lig med frihed, og som muslim er du guds tjener og skal adlyde Allah”

DF viste tillid fra dag ét

I Dansk Folkeparti er Amina Sardar til gengæld blevet taget godt imod. DF har, som hun siger, fra dag ét vist hende tillid, og hun taler gerne varmt om ”DF-familien, som er alfa og omega for mig”:

”Jeg er meget taknemmelig for de muligheder, DF har givet mig. Jeg har den største respekt for det arbejde, DF har lavet i de første 25 år. Uden DF ville Danmark i dag have haft de samme problemer med indvandring, som man ser i Sverige og Tyskland,” siger Amina Sardar.

Læs også:

DF’eren Amina Sardar bliver spyttet på og kaldt forræder og vantro

Amina blev tvangsgift i Pakistan. Nu kæmper hun for Dansk Folkeparti