Alle partier, bortset fra Dansk Folkeparti, har stemt for ny tyrkisk Erdogan-moske i Slagelse

0
2037
Martin Henriksen taler på DFs årsmøde. Foto: Carsten Lundager

Af Martin Henriksen, folketingskandidat i Sjællands Storkreds, medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

Alle partier i Slagelse byråd, bortset fra Dansk Folkeparti, stemte i går aftes for at godkende en ny tyrkisk Erdogan-moske. Jeg mener, at det er intet mindre en skændsel, og det værste er næsten at det stort set ikke bliver diskuteret i den offentlige debat.

Og Socialdemokratiet og Venstre er som sædvanlig fuldstændig ubrugelige, når det virkelig gælder. De snakker om en stram udlændingepolitik, men de er ligeglade, når det kommer til stykket.

Det er endnu en tragisk og selvudslettende beslutning. Jeg begriber ikke at naive politikere igen og igen stemmer for at udvide og manifestere islams magt over vores land.
Islam er og bliver en erobringsideologi, og det sørgelige er at det brede poltiske flertal fortsat ikke har forstået hvor alvorlig situationen er. Jeg ville ønske, at det forholdt sig anderledes. Men virkeligheden er nu engang, som den er.

“Jeg begriber ikke at naive politikere igen og igen stemmer for at udvide og manifestere islams magt over vores land”

Det er dybt skadeligt for integrationen at godkende endnu en moske. Jeg mener, at vi skal gå en helt anden vej og lukke de eksisterende moskeer i stedet for at godkende og bygge nye moskeer. Det er nødvendigt, hvis vi ønsker at bevare et samfund der hviler på dansk kultur og danske værdier.

Den socialdemokratiske borgmester i Slagelse har lige begået præcis den samme fejltagelse, som Joy Mogensen begik, da hun var borgmester i Roskilde.
Her godkendte og åbnede Joy Mogensen en tyrkisk Erdogan-moske, og nu har John Dyrby Paulsen gjort det samme.

Det undrer mig dybt, at Socialdemokraterne mfl. er kronisk ude af stand til at bekæmpe islamiseringen af Danmark

Moskeer fastholder indvandrerne og efterkommerne i parallelsamfundene. Hvornår indser de andre partier det indlysende?