Julekalender-vindere: Se hvem der vandt “Jul på Borgen”

0
1104
Pia Kjærsgaard med 2020-udgaven af "Jul på Borgen".

To signerede eksemplarer af “Jul på Borgen” er på vej til ugens vindere af Dansk Folkepartis julekalenderkonkurrence

Så er der for anden gang udtrukket vindere i Dansk Folkepartis julekalenderkonkurrence, hvor alle kan være med i lodtrækningen, hvis de kan svare på de julespørgsmål, som DFs folketingspolitikere på skift stiller bag dagens låge.

Der trækkes lod om to adventsgaver hver uge, og denne uges vindere er: Bethina Andersen fra Nykøbing M. og Palle Riistofte fra Aabenraa.

Vinderne får et eksemplar af årets udgave af “Jul på Borgen”, hvor Folketingets politikere fortæller deres personlige julehistorie. Det er Pia Kjærsgaard, der for syvende år i træk har redigeret “Jul på Borgen”, og derfor er ugens præmier selvfølgelig signeret af Pia Kjærsgaard.

Du kan fortsat nå at være med i konkurrencen. Gå ind på Dansk Folkepartis julekalender og tryk på dagens låge. Der trækkes lod om yderligere to signerede eksemplarer af “Jul på Borgen” 4. søndag i advent, og den 24. december udtrækkes hovedpræmien, en frokost med tilhørende rundvisning på Christiansborg med enten Kristian Thulesen Dahl, Morten Messerschmidt, Peter Skaarup eller Pia Kjærsgaard.

Du kan også nå at købe “Jul på Borgen 2020”. Den koster 149,95 kr. og indtægterne går ubeskåret til Hus Forbi og de hjemløse. Bogen forhandles i boghandlere over hele landet.

Søren Espersen stiller dagens spørgsmål i DFs julekalenderkonkurrence. Gå ind her og se, om du kan svare på spørgsmålet