Aldrig mere 2015

0
1397
Migranter venter i bufferzonen ved den tyrkisk-græske grænse. Foto: BULENT KILIC / AFP

Af Grethe Møgelvang Laursen, lokalformand for Dansk Folkeparti Syddjurs

Tyrkiet har åbnet sluserne for Migrantstrøm til Europa. Danske politikere må træde i karakter overfor EU. Stop den migrantstrøm omgående. Sæt militæret ind til at beskytte grænserne i Sydeuropa. Også gerne her i Danmark.


Ebba Grethe Møgelvang Laursen.

Vi skal køre en kampagne med udtrykket: ”ALDRIG MERE 2015”

Som er født af det gamle udtryk Aldrig mere 9.april, som folk stadig siger, og fordi den dato huskes for landets totale kapitulation, som satte sig dybe spor i landets befolkning. Danmark blev overtaget som en tyv om natten, imens lå og sov.

Aldrig mere 2015 skal signalere, at vi danskere aldrig mere vil se på en masse invasion af Migranter. Folk som gik midt på vores motorveje. Ca. 15.000 ankom i løbet af efteråret 2015 til landet. Når vi senere regner på dette er det endt med 3 gange så mange, når vi regner familiesammenføringerne med også. Alt sammen ca. 50.000 mennesker som ankom og havnede på Bistandshjælp, offentlig forsørgelse.

En kæmpe udgift som vi danskere betaler via skat og afgifter. Disse milliarder som det hvert år koster os danskere for at forsørge så mange på overførselsindkomst er en stor byrde at lægge på befolkningens skuldre. Når vi samtidig også har en af verdens højst beskattede samfund.

Min holdning er, ingen skal have ophold. Men folk skal sendes retur, og vi kan hjælpe i nærområderne med at finde mulige løsninger for dem, der har brug for det.
Fordi Erdogan og Tyrkiet har åbnet sluserne (grænserne) for en kæmpe skare migranter, og Europas grænser ved Grækenland og Bulgarien er pivåbne, må vi stå sammen mod denne invasion af muslimer, som dybest set slet ikke passer ind i et moderne demokratisk land som vores Danmark det er.

Frontex skal sammen med EU og medlemslandene med deres militær stå sammen om at standse disse lykkejægere. Erdogan holder ikke sine aftaler med EU, derfor må der sendes skibe og militær til Middelhavet for at hjælpe med at stoppe migrantstrømmen på havet. Resten som ankommer skal sendes retur omgående.

Lad os derfor starte en kampagne med et slogan: ALDRIG MERE 2015.