Søren Krarup fører valgkamp for Martin Henriksen

0
4041
Anette Elisabeth og Søren Krarup deler flyers ud for Martin Henriksen. Foto: Privat

En af Dansk Folkepartis store værdipolitiske ikoner, Søren Krarup, har kastet sig ind i valgkampen til støtte for DF’s udlændingeordfører, Martin Henriksen

Søren Krarup forlod Folketinget i 2011, men nu fører han valgkamp igen. Søren Krarup har nemlig valgt at give en hånd med i valgkampen for Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen.

”Martin gør et virkeligt godt stykke arbejde, og han fortjener al den støtte han kan få. Man kan ikke bare køre på med indvandring. Det er en national katastrofe, og Martin gør en meget lødig indsats for at redde Danmark. Og så er han i øvrigt også en ualmindelig gæv fyr,” siger Søren Krarup til Den Korte Avis.

Martin Henriksen kalder Søren Krarup for sit store politiske idol. Krarup sad i Folketinget 2001-2011, hvor han var en markant indfødsretsordfører for Dansk Folkeparti, men han har været kendt som kritiker af den danske udlændingepolitik siden 1980erne.

”Det er at betragte som en stor ære, at Søren Krarup er ude og støtte mig i min valgkamp,” siger Martin Henriksen til Den Korte Avis og fortsætter:

”Søren Krarup har altid været mit store idol. Når man kigger på hans nationale sindelag, så er han opskriften på en ægte dansk og fædrelandskærlig konservativ, og det er værdier, som jeg har taget til mig og kæmper for.”

Martin Henriksen og Søren Krarup kender ikke kun hinanden fra politik. Søren Krarup, der i 40 år var sognepræst i Seem i Ribe Stift, har også viet Martin Henriksen og døbt hans børn.