Sidste mand lukker og slukker

0
1433
Pressefoto: Region Nordjylland

Mathias Rump Hansen, bestyrelsesmedlem af Dansk Folkeparti Frederikshavn, skriver:

På trods af langt over 3.000 underskrifter blev det tirsdag d. 28. januar vedtaget – lægevagten i Skagen, Farsø og Brovst lukker og slukker pr. 1. marts. Med den netop vedtagne aftale har Ulla Astman (regionsrådsformand, red.) og de øvrige aftalepartere givet endnu et søm i de mindre og mellemstore byers kister.

I Skagen skal vi, med den nye aftale køre over 40 km for at komme til lægevagten i Frederikshavn – og for at det ikke skal være løgn så har Ulla og co. Tidligere besluttet at lægevagten i Frederikshavn lukker kl. 23 hvorefter vi skal hele vejen til Hjørring. Står Ulla så klar med løsningen på hvordan man kommer frem til vagtlægen? – niks, du kan tage en taxa, på egen regning naturligvis.

Det er soleklart hvad Ulla og hendes medsammensvorne er ude på – Alt skal centraliseres i Aalborg. Det er bare et  spørgsmål om tid før Frederikshavn og Hjørring sygehus lukker og alle øvrige behandlingstilbud centraliseres i Ulla Astmans baghave i Gistrup.

Sikkert er det i hvert fald at det gør folk utrygge  i Skagen såvel som Brovst og Farsø med opland samt sætter en stopper for enhver chance for befolkningstilvækst. Vi har i forvejen dårlig, for dårlig, dækning i akutberedskabet og nu tager de så også vagtlægeordningen fra os. Det er ganske enkelt uacceptabelt! Ulla og co. Er godt i gang med at lukke hele byer ned. Jeg personligt elsker Skagen og har virkelig ikke lyst til at flytte herfra, men må også bare indrømme at det efterhånden er ved at være for farligt og risikabelt at leve og færdes heroppe…

Sidste mand lukker og slukker!