Regionspolitikere fupper vælgerne. DF vil rydde op i det

0
1220
Finn Rudaizky er medlem af Borgerrepræsentationen i København og regionsrådet i Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti i København.

Af Finn Rudaizky, DF’s gruppeformand i Region Hovedstaden

Traditionelt er politiske partier mere lydhøre før et valg. Det gælder også valget den 16. november til Region Hovedstaden. Nu skal vi til at holde valgmøder på hospitaler, i fagforeninger samt i lægefaglige organisationer. Demokratiet blomstrer. Helt fint. Min erfaring er imidlertid, at der er for meget plat med valgløfter. Det er død useriøst, at bilde folk ind, at man f.eks vil kæmpe for bedre bustransport, flere forbindelser og mindre luftforurening, når de samme politikere, med de “klare valgløfter”, gjorde lige modsat hvad de bildte borgerne ind.

Vi fik færre busser, færre stoppesteder og længere tid mellem afgangene i Region Hovedstaden. Det medførte mange flere passagerer over i privatbiler og dermed mere luftforurening, sygdom og dødsfald. Der blev lovet, at ventetiden til Hovedpinecentret, skulle blive mindre. Det modsatte blev tilfældet. Nu kan man som borger med konstant hovedpine, vente mere end et år for at blive behandlet.

Og der var slet ingen grænser for hvad der blev lovet med forbedring af hurtigere mammografi scanning og operation for brystkræft. Ingen af disse løfter holdt. Tværtimod. “Kærligheden” på tidligere valgmøder var også stor til de mange unge psykisk syge, som droppede ud af deres uddannelser på grund af en urimelig lang ventetid for at komme i behandling. Blev det så bedre ? Nej, tværtimod.

Politikere bildte borgerne ind, at de “kæmpede” for et sundhedssystem, som skulle være lige for alle, men de gjorde stik modsatte.  F.eks. gav de mange penge til et indvandrer parallel-system på Indvandrermedicinsk Klinik, hvor der er åbnet op for et sundhedssystem, hvor indvandreren selv bestemmer, om han/hun selv vil behandles af en mand eller en kvinde.

Magteliten i Region Hovedstaden, elsker at holde lange indlæg om, at der mangler penge til vigtige ting. Det passer bare ikke. Det sker samtidig med, at der ingen smalle steder er, med bevilling i millionklassen af penge til nyttesløse delegationsrejser til Kina, til muslimske bederum på hospitalerne, til Tour de’ France, til VIP-rejser og spindoktorer i et unødvendigt stort antal. Og lad mig så nævne, at socialdemokraterne har afvist DF-ønsket om, at hvis man, imod vores vilje, alligevel vil besøge kinesiske “venner”, så skal man da i det mindste også påtale de alvorlige menneskerettighedskrænkelser samt KZ-lignende lejre i Kina. Men, DF’s ønske blev fejet af bordet af socialdemokraterne.

DF går til valg på hæderlighed omkring løfter i valgkampen, men vi går sandelig også til valg på, at de penge som vi skal bruge i sundhedsvæsenet, først og fremmest skal bruges til den enkelte syge borger og ikke til unødvendige ting, som ødelægger etik, moral og samvittighed.