“Radikale og Enhedslisten er nyttige idioter for islamiseringen af Danmark”

0
5040
Marie Krarup, integrationsordfører for Dansk Folkeparti.

Marie Krarup (DF) finder det stærkt bekymrende, at radikale muslimer som f.eks. Kasem Said Ahmad i valgkampen har opfordret muslimer til at stemme på Enhedslisten og Radikale Venstre. Hun mener, at de to partier gør sig til nyttige idioter for kræfter, der ønsker at afskaffe demokratiet og ytringsfriheden

»Vores kandidat nr. 1 i København«. Sådan lød det i valgkampen fra Kasem Said Ahmad, da han opfordrede muslimer til at stemme på Enhedslistens politiske leder Pernille Skipper. Opfordringen var fulgt af et billede, hvor Kasem Said Ahmad stod sammen med Pernille Skipper under en Israel-kritisk konference i Brøndby Hallen den 27. april.

Kasem Said Ahmad er tidligere talsmand for Islamisk Trossamfund. Han er kendt som en af de imamer, der deltog aktivt under Muhammedkrisen, og i 2016 vakte han opsigt, da han efter TV2-dokumentaren ”Moskeerne bag sløret” forsvarede en imam fra Grimhøjmoskeen, som gik ind for at stene utro kvinder til døde.

”Jeg kan ikke se, at det er udenfor lovens rammer. Det, han mener, er, hvad der står i islam. Jeg kan ikke se der er noget galt i det,” sagde Kasem Said Ahmad i DR2 Deadline.

Kasem Said har i valgkampen været med til at arrangere vælgermøder og han har ifølge Berlingske fremvist lister med kandidater som Pernille Skipper og Zenia Stampe fra de Radikale, som han opfordrede til at stemme på.

Østergaard: Beæret over alle stemmer

Pernille Skipper har efterfølgende lagt afstand til Kasem Said Ahmad. Hun har sagt til Berlingske at hun ikke kender ham og ikke ville være stillet op til foto, hvis hun havde vidst hvem han var.

Men både Pernille Skipper og de radikales leder Morten Østergaard ser ikke noget problem i, at repræsentanter fra moskeer og muslimske organisationer i valgkampen har opfordret til at stemme på Radikale og Enhedslisten.

Som Morten Østergaard sagde på Folkemødet:

”Jeg er stolt og beæret over tilliden fra hver og én som stemte på os. Uanset hvem I er, hvor I bor, hvad I tror. Mistillidsmissionærerne er allerede i gang med at gøre det, de gør bedst. Spille befolkningsgrupper ud mod hinanden. Med rynkede bryn undrer de sig over, at den almene sektors beboere ikke stemte på nogen, der ville rive deres huse ned, hvis for mange af naboerne havde anden etnisk oprindelse end dansk. Hvorfor mon? Men de skal ikke få held til det denne gang. Vores mission er ét fællesskab”.

Og som Pernille Skipper sagde samme sted:

”Det er altid godt, når mennesker rejser sig og kræver deres ret til indflydelse. Uanset hvad man tror på, eller hvem man stemmer på. Jo flere af os, der er med i demokratiet, jo flere af os, der er med i fællesskabet, jo bedre er det for Danmark”.

Marie Krarup: Nyttige idioter

Men Dansk Folkepartis integrationsordfører Marie Krarup er alt andet end enig. Hun mener, at Radikale Venstre og Enhedslisten optræder som nyttige idioter for islamiseringen af Danmark. I et indlæg i Berlingske advarer hun om, at Kasem Said Ahmad og andre har et mål med at støtte Radikale og Enhedslisten:

”Mon ikke han og andre ghettomuslimer ønsker at bruge de udlændingpolitisk ekstreme partier instrumentelt til at gøre det lettere at få asyl, familiesammenføring og statsborgerskab,” skriver hun.

Marie Krarup advarer om, at lempelser i udlændingepolitikken vil betyde, at der kommer flere til landet, som ikke støtter demokrati og frihed:

”Hvordan vil det udvikle sig, når de får stadig større indflydelse i vores demokratiske system? Kan vi ikke ende med at få et system, hvor man på demokratisk vis afskaffer demokratiet? Det tror jeg desværre,” skriver Marie Krarup og slår til lyd for asylstop, øget hjemsendelse og stærk begrænsning af tildeling af statsborgerskab.

“Kan vi ikke ende med at få et system, hvor man på demokratisk vis afskaffer demokratiet? Det tror jeg desværre”

Marie Krarup i Berlingske

“Marie Krarup er totalitær”

Debattøren Tarek Ziad Hussein har på Altinget.dk kritiseret Marie Krarups synspunkter voldsomt. Han beskylder hende for at være både totalitær, hadefuld og “konspirationsteoretisk”.

”Det er svært at se for sig, at det skulle være et problem, at danske moskeer opfordrer deres medlemmer til at stemme på partier, som ikke ønsker at forbyde islam, deportere muslimer eller sammenligner os med nazisme, kræft og alskens andre ulykker,” mener han.

Marie Krarup i Altinget.dk

Krarup: Det er ikke totalitært – det er bekymring

Men Marie Krarup fastholder kritikken i et svar på Altinget:

”Er det ikke en anelse bekymrende, når en aktivist i Muhammed-krisen, der arbejdede for afskaffelse af ytringsfriheden, nu kæmper for at få muslimer til at stemme på Enhedslisten? Jeg synes, det er bekymrende. Det er ikke totalitært. Det er ikke hadefuldt eller konspirationsteoretisk. Det er simpelthen bekymrende at se Radikale og Enhedslisten være nyttige idioter for en frihedsfjendsk kultur,” skriver Marie Krarup.

Hendes indlæg på Altinget kan læses her.