Pia Kjærsgaard: Regeringen gør intet for at bekæmpe parallelsamfund

0
3541
Pia Kjærsgaard holder sin grundlovstale under den "digitale grundlovsfest" på Lykkesholm Slot i Ørbæk på Fyn. På grund af coronasituationen var årets grundlovsarrangement nemlig uden tilhørere, men blev i stedet transmitteret på bl.a. Facebook. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Regeringen taler og taler men handler ikke, lød kritikken fra DFs stifter og udlændingeordfører Pia Kjærsgaard i hendes grundlovstale, som blev sendt fra Lykkesholm Slot på Fyn

De puster sig op og taler og taler. Men når det kommer til stykket, så gør regeringen intet for at bekæmpe de muslimske parallelsamfund, der er et voksende problem i Danmark. Det var budskabet fra Dansk Folkepartis stifter og udlændingeordfører Pia Kjærsgaard, da hun holdt grundlovstale på Lykkesholm Gods i Ørbæk på Fyn.

“Lad os nu være ærlige: Vi HAR parallelsamfund her i landet. Og det er vores opgave som politikere at bekæmpe dem. Regeringen har talt og talt og talt – men overhovedet ikke handlet. Og hvor den endelig har handlet, har det været med lempelser,” sagde Pia Kjærsgaard.

Den manglende handling i forhold til parallelsamfund ses f.eks. når regeringen ikke skrider ind overfor offentlige bønnekald eller fællesbøn i større grupper. Eller når det viser sig, at indvandrere er overrepræsenterede blandt coronasmittede:

“Integrationsministeren kaldte faktisk en spade for en spade og erklærede, at mange indvandrere ganske enkelt blæser på resten af Danmark og lever helt efter deres egne regler. Fint nok. Rigtigt nok. Men har regeringen så gjort noget ved det? Intet.
Det gjorde den heller ikke, da der flere steder blev kaldt til bøn. Man fór forarget op, men faldt lige så hurtigt helt ned igen,” sagde Pia Kjærsgaard.

“Man fór forarget op, men faldt lige så hurtigt helt ned igen”

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I det hele taget har regeringen det med at sige ét og gøre noget ganske andet, når det gælder udlændingområdet, mener Pia Kjærsgaard:

“Mange troede, at udlændingepolitikken var i gode hænder hos Socialdemokratiet. At stramningerne fra den foregående regering ville blive opretholdt. Alligevel har vi oplevet den ene lempelse efter den anden. Der kommer kvoteflygtninge. Reglerne for opholdstilladelser er blevet lempet. Der kom flere penge til flygtningefamilier allerede kort tid efter regeringsskiftet. Men løfter har man ikke indfriet nogen af. Hvad blev der for eksempel af løftet om at fjerne støtte til muslimske friskoler, som ofte hjernevasker deres elever? Intet,” sagde hun.

Hele talen kan læses her: Pia Kjærsgaards grundlovstale 2020

DFs formand Kristian Thulesen Dahl og Pia Kjærsgaard ved dagens grundlovsarrangement på Lykkesholm Slot. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix