Pia Kjærsgaard: Konventionerne er i færd med at ødelægge Europa

0
2728
Grundlovsdag blev afholdt på Lykkesholm Slot syd for Nyborg tilbage i 2021. I 2024 er arrangementerne spredt ud i hele Danmark. Foto: Carsten Lundager

Internationale konventioner er blevet løftestang for ukontrolleret indvandring, sagde Pia Kjærsgaard i sin grundlovstale

Dansk Folkepartis udlændinge- og værdiordfører Pia Kjærsgaard tog et opgør med de internationale konventioner, da hun lørdag talte ved Dansk Folkepartis store grundlovsarrangement på Lykkesholm ved Nyborg.

Pia Kjærsgaard mener, at Flygtningekonventionen fra 1951 samt andre internationale konventioner er i færd med at ødelægge Europa, fordi de er blevet “en løftestang for ukontrolleret indvandring”.

“Konventionerne stammer fra dengang, Europa efter Anden Verdenskrig var præget af enorme flygtningestrømme. Dengang gav de mening. De beskyttede europæerne. De var rimelige i forhold til de lidelser, som to verdenskrige havde forårsaget,” sagde Pia Kjærsgaard – og fortsatte:

“Konventionerne reddede Europa og bevarede menneskeligheden. Desuden var situationen midlertidig. Selve det at være flygtning var noget midlertidigt. Man vendte i de fleste tilfælde tilbage, hvor man kom fra. I dag er konventionerne i færd med at ødelægge Europa. I dag er konventionerne blevet løftestang for ukontrolleret indvandring”.

Pia Kjærsgaard på vej for at holde sin grundlovstale. Foto: Carsten Lundager

Står i vejen for Danmark

Pia Kjærsgaard peger på, at det er konventioner, der forhindrer, at Danmark kan hjemsende afviste asylansøgere, uanset om de vil eller om hjemlandet vil modtage dem. Det er også konventioner, som forhindrer, at Danmark kan spærre afviste kriminelle udlændinge inde til de frivilligt rejser hjem, ligesom konventioner er forklaringen på, at den storkriminelle Levakovic-familie ikke kan udvises og stadig modtager sociale ydelser.

“Det er konventionerne, der gør, at vi ikke må skelne mellem udlændinge, således at vi f.eks. kan sikre, at danskere, der ønsker at bringe en ægtefælle til landet og har orden i sagerne naturligvis ikke skal underkastes samme lovgivning, som udlændinge, der ønsker en måske tvangsgift ægtefælle med udsigt til et livslangt liv på offentlig forsørgelse til landet,” sagde Pia Kjærsgaard – og tilføjede:

“Konventionerne er udlændingenes fest – men for danskerne er konventionerne ensbetydende med utryghed og begrænsninger i hverdagen”.

Foto: Carsten Lundager

Tag Grundloven tilbage

Pia Kjærsgaard mener, at Danmark skal ‘tage grundloven tilbage’ ved opsige de konventioner, som står i vejen for at Danmark kan føre den politik, vi ønsker.

“Grundloven er ”lovenes lov”. Den er rammen for vores 162 år gamle demokrati. Men hvad er ”lovenes lov” i grunden værd, når konventioner og direktiver vedtaget af ikke-folkevalgte kommissærer fra EU gang på gang sætter begrænsninger op? Det er på tide, at vi ”tager Grundloven tilbage”. At vi igen bliver herre i eget hus! At det er OS og ikke andre, der bestemmer, hvem der skal opholde sig her i landet og nyde godt af vores gæstfrihed og privilegier. At begrænsningerne på danskernes ytringsfrihed og ret til en tryg tilværelse på dansk jord bliver fjernet. At Grundloven endelig får den status, som den fortjener – intet over og intet ved siden af,” sagde Pia Kjærsgaard.

Pia Kjærsgaards grundlovstale 2021