Pia Kjærsgaard fik næststørste hammerslag ved Danmarks Indsamling

0
1242
Pia Kjærsgaard med sin nye hundehvalp Sonja. En middag med Pia Kjærsgaard og to personer fik hammerslag ved 25.725 kroner ved lørdagens Danmarks Indsamling. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En middag med Pia Kjærsgaard udløste et hammerslag på 25.725 kroner ved årets Danmarks Indsamling

Igen i år kunne man byde på en middag eller frokost med en række folketingspolitikere i forbindelse med Danmarks Indsamling. En af dem var Pia Kjærsgaard, som var ’under hammeren’ for en middag med to personer på Kokkedal Slot.

Og middagen med Pia Kjærsgaard var populær. Da auktionen sluttede lørdag aften kl. 23.59, var der budt 25.725 kroner for turen til Kokkedal Slot med Dansk Folkepartis stifter. Dermed trak hun det næsthøjeste hammerslag ved årets indsamling, kun overgået af Det Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen. En frokost med ham på Brygger Bauers Grotter i Viborg gik for 39.200 kroner.

De indsamlede penge ved politiker-auktionen går som resten af Danmarks Indsamling til ’coronakrisens børn’, der består af forskellige udviklingsprojekter i 12 lande. I alt blev der indsamlet 101 millioner kroner ved årets indsamling.

Rekorden for politikerauktionen besiddes stadig af Inger Støjberg. Til Danmarks Indsamling 2020 indbragte en middag med Støjberg hele 105.350 kroner.

De 10 bedste hammerslag ved årets Danmarksindsamling kan ses her:

Illustration: Danmarks Indsamling