Peter Kofod deltager i Sverigedemokraternes valgfest

0
134829
Peter Kofod er medlem af Europaparlamentet og udenrigsordfører for Dansk Folkeparti. Foto: Carsten Lundager

Dansk Folkepartis udenrigsordfører Peter Kofod rejser i weekenden til Sverige for at deltage i Sverigesdemokraternes valgfest efter søndagens rigsdagsvalg

Når Sverigesdemokraterne på søndag skal fejre det, der ligner en stor valgsejr ved det svenske rigsdagsvalg, så vil Dansk Folkepartis udenrigsordfører Peter Kofod være blandt deltagerne.

Peter Kofod, der sidder i Europaparlamentet for Dansk Folkeparti, deltager således på vegne af Dansk Folkeparti i Sverigedemokraternes valgfest. Det oplyser DF i en pressemeddelelse.

Dansk Folkeparti og Sverigedemokraterne har haft et tæt samarbejde, siden partiet kom i Riksdagen for første gang i 2010.

“I Dansk Folkeparti glæder vi os over udsigten til, at Sverigedemokraterne kan få afgørende indflydelse på svensk politik. Sverige har i årevis ført en katastrofal udlændingepolitik, som vi tydeligt ser konsekvenserne af i dag. En tårnhøj kriminalitet, utryghed og bandekrige er alle resultater af den ikke-vestlige indvandring, som Sverige har modtaget over de sidste år,” skriver DF – og fortsætter:

“Desværre har de etablerede svenske partier udelukket et samarbejde med Sverigedemokraterne og dermed udelukket millioner af svenskere fra at have en indflydelse på det svenske samfund. Vi håber, at vores svenske søsterparti får den nødvendige opbakning fra vælgerne til at kunne rette op på årtiers fejlslagne udlændingepolitik”.