Parti-skadelig virksomhed

0
1709
Rene Jørgensen, folketingskandidat, DF

Af René Jørgensen, kommunalbestyrelsesmedlem i Faaborg Midtfyn, folketingskandidat Fyn Store kreds

I en tid, hvor vi burde stå sammen om vores parti -og formand, kan vi læse den ene negative artikel efter den anden. Dette, både i diverse aviser og nu, i en ny bog af tidligere spindoktor for Venstre, Søs Marie Serup og Mikkel Faurholt, som også har været spindoktor for Venstre og medlem af De Konservative. Deres indgang til Dansk Folkeparti er derfor helt ”objektiv”? ja ja, tro på det!

Anonyme kilder fra partiet skulle efter sigende have fortalt om interne samtaler, indeholdende kritik af vores formand. Disse såkaldte ”medlemmer” burde finde sig et andet parti at drive parti-skadelig virksomhed fra.

Lysten fra mediernes side til at skrive om Dansk Folkeparti har kun været tilstede, når de kunne komme med en negativ vinkling på vores parti. Hvorfor, er der nogen i partiet, der ser sig tvunget til at fodre mediernes sensationslyst med en negativ historie? Det er mig ubegribeligt.

Siden valget i 2019 har vi set flere kommunalbestyrelsesmedlemmer melde sig ud af partiet, enten har de meldt sig ind i NB, en lokalliste, eller noget helt tredje. Her får medierne vinklet historierne til, at der er krise i Dansk Folkeparti, hvorfor?

Jeg vil påstå, at 99% af gangene,drejer det sig om personlige ambitioner, hvilket er helt fair. Men, det er svært for et parti at holde på medlemmerne, når de kun tænker på egne ambitioner. Men den historie er desværre ikke ”spændende nok” for medierne.

Danmark har behov for et stærkt Dansk Folkeparti, og det er nu vi skal stå sammen. Min opfordring til de medlemmer, der har et løst tungebånd og synger til medierne for egen vindings skyld, find et andet kor at synge i.