Over 5000 har skrevet under på støtte til Støjberg

0
3227
Venstres Inger Støjberg taler med pressen efter søndagens ekstraordinære landsmøde i Roskilde, hvor Støjberg stoppede som næstformand. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

DFs underskriftsindsamling “Historisk hetz imod Inger Støjberg må stoppe” har foreløbig samlet 5200 underskrifter

Så har over 5200 personer sat deres navn på underskriftsindsamlingen “Historisk hetz imod Inger Støjberg må stoppe”, som Dansk Folkeparti startede i sidste uge.

DF håber at samle så mange underskrifter, at det vil lægge pres på de politikere i Folketinget, ikke mindst fra Venstre, som vil stille Inger Støjberg for en rigsret.

“Et flertal af partierne på Christiansborg kan smadre den stramme udlændingepolitik ved at stemme Inger Støjberg for rigsretten. Det er en historisk fejlbeslutning. Derfor har vi brug for at høre det danske folk,” lyder Dansk Folkepartis begrundelse for underskriftsindsamlingen.

Beslutningen om at stille Inger Støjberg for en rigsret skal træffes af Folketinget i starten af februar. Dansk Folkeparti stemmer imod. DF mener ikke, at sagen om Inger Støjbergs beslutning som udlændinge- og integrationsminister om at adskille asylpar, hvis bruden var under 18 år.

“Et flertal af partierne på Christiansborg kan smadre den stramme udlændingepolitik ved at stemme Inger Støjberg for rigsretten. Det er en historisk fejlbeslutning. Derfor har vi brug for at høre det danske folk,” lyder det fra Dansk Folkeparti.

Underskriftsindsamlingen kan ses her