Østergaard og Thulesen Dahl i dyst: Hvem bager de bedste julekager?

0
2241
Kristian Thulesen Dahl og Morten Østergaard mødes i en EU-duel på Hotel Tønderhus torsdag den 9. maj kl. 17-19.

Partilederne fra Radikale Venstre og Dansk Folkeparti mødes til en traditionsrig julekagebagedyst på herregården Gammel Estrup på Djursland lørdag den 8. december

Snart skal de ud i en benhård valgkamp mod hinanden, men forinden tørner partilederne for Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre sammen i en lidt mere fredsommelig dyst. Det sker lørdag den 8. december, hvor Kristian Thulesen Dahl og Morten Østergaard mødes til den årlige julekagebagedyst, som er en tradition på herregården Gammel Estrup på Djursland.

Under overskriften “Kan partiformænd bage andet end rævekager?” skal de to partileder dyste om den ærværdige titel som Gammel Estrups mesterbager – en titel, der skal afgøres med museets gæster som dommere.

“Udfordringen er den klassiske jødekage, som skal bages efter Gammel Estrups 100 år gamle opskrift. Som i det politiske liv er dommeren befolkningen, i det her tilfælde museumsgæsterne, der ved prøvesmagning af kagerne kårer vinderen,” skriver Gammel Estrup i en pressemeddelelse.

Den store julekagedyst finder sted i Gammel Estrups
historiske
herregårdskøkken. Foto: Gammel Estrup
Danmarks Herregårdsmuseum

PRAKTISK INFO

  • Den store Kagedyst finder sted den 8. december kl 14-16.
  • Entre til Gammel Estrup er 90 kr – børn under 18 år gratis.
  • På dagen er der også juleudstillinger, bageværksted for børn, korsang og juletræsdans, julestue med salg af kaffe, kage og æbleskiver samt salg af juletræer og pynt.

    Morten Østergaard (RV) og Kristian Thulesen Dahl (DF) inden spørgetimen i Morten Østergaard og Kristian Thulesen Dahl får sig en snak under tirsdagens spørgetime med statsministeren i Folketinget. Måske talte de om den kommende julekagebagedyst på Gammel Estrup. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)