Nye Borgerlige, ved du hvad du får? 

0
1806
Dansk Folkeaprtis formand Kristian Thulesen Dahl og Nye Borgerligs finansordfører Lars Boje Mathisesen mødtes torsdag aften til en debat om økonomisk politik i DR2s Deadline.

Af Nicolai Estrup, formand for Dansk Folkeparti Randers

I torsdag aftens debat i Deadline – DR fik Nye borgerliges Lars Boje Mathiesen ikke et ben til jorden overfor Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl, der havde fuldstændig styr på fakta!

Vores garvede formand var skarp og rap i replikken, med saglige argumenter pillede han Nye borgerliges økonomiske politik fra hinanden, danskerne fortjener at vide hvad du får ved at stemme på Nye borgerlige!

Med en stemme på Nye borgerlige kan Danskerne vinke farvel til velfærd og goddag til privatisering indenfor en langt række områder, f.eks. skoler, sundhed, ældreområdet, ligeledes vil udlændinge have fri adgang blot de har et job!

Nye Borgerlige vil sløjfe SUen hvilket vil betyde, at vores unge mennesker der ikke er født med en guldske i munden, skal gældsætte sig for at tage en uddannelse, et system som vi kender det fra USA, og som vil gøre forskellen på rig og fattig enorm, er det virkelig den slags ultraliberalisme  danskerne ønsker?

I Dansk Folkeparti kæmper vi for ALLE danskere, også dem der IKKE er født med en guldske i munden.