Messerschmidt og Støjberg mødes til duel i Radio 4 på fredag

0
6120
Morten Messerschmidt opfordrede på DFs pressemøde Inger Støjberg til at møde ham i en debat om de politiske forskelle på DF og Danmarksdemokraterne. Nu er der kommet en aftale i stand om en debat i Radio 4 på fredag. Foto: Carsten Lundager

Inger Støjberg har takket ja til at møde DFs formand Morten Messerschmidt til en debat om politiske forskelle på DF og Dannmarksdemokraterne

Fredag kl. 11.05 bør alle med interesse i dansk politik tænde for Radio 4. Her mødes Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt og stifteren af det nye Danmarksdemokraterne, Inger Støjberg, nemlig til en politisk debat i programmet “Det Blå Hjørne”.

Debatten, som Avisen Danmarks politiske redaktør Casper Dall skal lede, er kommet i stand med meget kort varsel. Den kommer nemlig som opfølgning på den invitation, som Morten Messerschmidt sendte til Inger Støjberg fra pressemødet onsdag eftermiddag efter DFs sommergruppemøde i Roskilde. Her kom Morten Messerschmidt med en opfordring til Inger Støjberg om at mødes til en debat, der kan afklare, hvad DF og Danmarksdemokraterne er enige og uenige om.

“Jeg tror, der er er mange, som har en opfattelse af, at hvis man stemmer på Danmarksdemokraterne, så får man nok det samme, som hvis man stemmer på Dansk Folkeparti. Den misforståelse skal vi selvfølgelig have rådet bod på. Derfor har jeg en invitation til Inger Støjberg om at mødes til en debat, sådan at vi kan få afklaret, hvor er det vi ser ens på tingene og hvor der er forskel på partierne,” sagde Morten Messerschmidt.

Invitationen fik omgående Casper Dall til at kontakte Morten Messerschmidt via Twitter, og få timer senere er der nu kommet en aftale i stand om, at Messerschmidt medvirker i “Det Blå Hjørne”, som Inger Støjberg i forvejen er fast deltager i.