Martin Henriksen svines til på sin facebookside: Kaldes landsbytosse og nazist

0
5300
Martin Henriksen, Dansk Folkeparti. Foto: Steen Brogaard

“Det er vildt at modstanderne af en stram udlændingepolitik er så hadefulde,” siger Martin Henriksen, som finder det absurd, at han kaldes nazist. “Faktisk kæmper jeg imod islam, fordi der er nazistiske træk i islam som ideologi og religion,” siger han

Hvis Dansk Folkepartis tidligere udlændingeordfører Martin Henriksen troede, at hans modstandere havde glemt ham, efter at han har forladt Folketinget, så kan han godt tro om igen.

En kig på Martin Henriksens facebookside understreger, at han stadig har mange både tilhængere og modstandere. Og modstanderne holder sig ikke tilbage. Den tidligere DF-ordfører, som ikke blev genvalgt ved Folketingsvalget den 5. juni, bliver i den grad svinet til, ikke mindst af personer med arabiskklingende navne.

I sidste uge lagde Martin Henriksen en ”Slapperliste” op på sin facebookside. Her kritiserede han rød bloks lempelser i udlændingepolitikken og skrev blandt andet:

”Mette Frederiksen bryder nu med den stramme udlændingepolitik. Venstre vil givetvis bakke op om flere dele af lempelserne, nu hvor Dansk Folkeparti er for svækket til at holde dem i kort snor. Skidt for Danmark. Hjemsendelsespolitikken det såkaldte paradigmeskifte svækkes. Det gik bare hurtigt med et så centralt løftebrud”.

“Værsgo at tage en tudekiks – din tid er færdig”

Slapperlisten kan ses nedenfor. Den har udløst mange reaktioner, og blandt dem en række grove udsagn fra personer med indvandrerbaggrund. De skriver blandt andet:

“Fede umenneskelige pose L..T!”, “Han er jo en klam fed nazist svin”, “Landsbytosse”, “Tudefjæs”, “Værsgo at tage en tudekiks – din tid er færdig and STFU” (forkortelse for shut the fuck off, red.)

Martin Henriksen har prøvet lidt af hvert som politiker, og der skal mere til at slå ham ud. Men han konstaterer, at tonen generelt er blevet hårdere, ikke kun på de sociale medier:

”Jeg synes, at de pågældende personer skulle vaske deres mund med sæbe og så bør de lære at tale og skrive pænt især til dem, som de er uenige med. Og det vilde er, at sådan taler en del arabere også til mig ude i det virkelige liv. Og de er ligeglade med om familien er med,” siger Martin Henriksen, og fortsætter:

”Desværre har der også været en stigning blandt helt almindelige danskere. Voksne mænd og damer på 50-60 år, som bare går amok i hadefulde ytringer og kalder en alt muligt midt på gaden typisk i København. Det er helt vildt, at modstanderne af en restriktiv indvandringspolitik er så hadefulde, især når man tænker på at det er dem, der gerne vil have patent på at være rummelige og være tolerante,” siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen: Absurd at trække nazikortet

At Martin Henriksen bliver kaldt ”fed nazist” finder han absurd:

”Jeg bryder mig bestemt ikke om at blev kaldt en fed nazist. Jeg medgiver da gerne, at jeg er lidt overvægtig, men nazist, det bliver jeg nu aldrig. Faktisk så kæmper jeg imod islam, fordi der er nazistiske træk i islam som ideologi og religion og derfor er det absurd at trække nazikortet overfor mig. Dertil kommer, at jeg aldrig har dømt et andet menneske ud fra vedkommendes hudfarve. For mig handler det om at bevare mit sprog, min kultur og de danske traditioner, så jeg kan give det videre til de kommende generationer,” siger Martin Henriksen.

“Faktisk så kæmper jeg imod islam, fordi der er nazistiske træk i islam som ideologi og religion og derfor er det absurd at trække nazikortet overfor mig”.

Han mener, at hans slapperliste er et helt reelt indspark i debatten om Mette Frederiksens nye socialdemokratiske regering:

”Det er vel fair nok, hvis folk kan følge med i det. Derudover kritiserer jeg hende for løftebrud, hvilket det jo også er. Man kan ikke gå til valg på at ville fastholde en stram udlændingepolitik for derefter at lempe reglerne. Så er det løftebrud,” siger Martin Henriksen.

MARTIN HENRIKSENS SLAPPERLISTE: