Kristian Thulesen Dahl: Vi er vant til modvind

0
1830
Kristian Thulesen Dahl,formand for Dansk Folkeparti, taler på Dfs årsmøde i Herning. Foto: Carsten Lundager

2019 har til tider været et opslidende år for Dansk Folkeparti, konstaterer DF-formand Kristian Thulesen Dahl i årets sidste ugebrev. Men DF vælter ikke omkuld af modvind, fastslår han

To dårlige valg, en EU-sag mod Dansk Folkeparti, der stadig ikke er afsluttet, og en ny regering, der er i fuld gang med at lempe udlændingepolitikken. 2019 er ikke gået Dansk Folkepartis vej, men DF er ikke sådan at slå ud, konstaterer DF-fomand Kristian Thulesen Dahl i årets sidste ugebrev, som netop er udsendt:

“Dét, som folk ofte glemmer er, at vi i Dansk Folkeparti faktisk er vant til modvind og at der skal rigtig meget til for at vælte os omkuld. De DF’ere, der har været med hele vejen, kan godt huske, hvordan det var at være DF’er i 1990’erne og i 00’erne. Dengang det slet ikke var populært at snakke om stramninger i udlændingepolitikken. Så vi kæmper videre for at sikre et trygt Danmark for de kommende generationer,” skriver han.

Kristian Thulesen Dahl forudsiger, at DF vil være i modvind et stykke tid endnu. Men det får ikke partiet til at slå op i banen. DF er tværtimod et af de mest aktive partier i Folketinget, skriver han:

“Dansk Folkeparti ligger klart i top i forhold til det politiske arbejde på Christiansborg. I forhold til ministerspørgsmål, samråd og forespørgselsdebatter og vi gør alt, hvad vi kan, for at værne om vores dejlige land, som vi skal give videre til de kommende generationer i en ordentlig stand.

Når vi kigger over på den anden side af Øresund til Sverige, kan vi se, hvor Danmark kunne have været i dag, hvis det ikke havde været for Dansk Folkeparti. Men vi har brug for din opbakning til at fortsætte vores indsats. I samlet flok kan vi løfte meget mere! Der er nemlig så meget, vi skal passe på,” skriver DF-formanden.

Ugebrevet kan læses her.