Kristian Thulesen Dahl smittet med corona

0
1211
Kristian Thulesen Dahl er gået i coronaisolation og har indrettet sig med midlertidigt kontor i soveværelset.

DFs afgående formand er testet positiv for corona, skriver han på Facebook. “Har det dog godt – er indtil nu kun ramt svarende til en mild influenza”, skriver han

“Så blev det min tur”, skriver Kristian Thulesen Dahl på Facebook. DF-formanden er en af 28.780 danskere, som det seneste døgn er testet positiv for corona, og han er nu gået i isolation hjemme i soveværelset, fortæller han.

“Jeg er smittet med corona. Fik symptomer i weekenden og blev testet i dag. Den er positiv. Har det dog godt – er indtil nu kun ramt svarende til en mild influenza,” skriver Kristian Thulesen Dahl.

DF-formanden konstaterer, at coronasmitten griber forstyrrende ind i hans planer, men at der er mange andre, der har det meget hårdere end ham.

“Det kommer selvfølgelig til at påvirke ugens gang. Foreløbig har jeg indrettet mig med kontor ved strygebrættet i soveværelset:) Det kan også noget….
Og så tager jeg en dag ad gangen. Foreløbig skinner solen her over det midtjyske – og så ses vi udenfor, når jeg er ude af selvisolationen igen,” skriver han.

Dansk Folkeparti holder som bekendt ekstraordinært årsmøde på søndag i Herning, hvor Kristian Thulesen Dahl skal afløses som formand. Om den positive coronatest får betydning for hans deltagelse i årsmødet, er endnu uvist.

Kristian Thulesen Dahl ved strygebrættet i sit soveværelse, der har fået en midlertidig rolle som skrivebord. Foto fra Facebook