Kristian Thulesen Dahl: Fransk tragedie udstiller faren ved muslimsk indvandring

0
1721
Betjente afspærrer området, hvor en 47-årig lærer blev myrdet af en muslimsk mand på åben gade på grund af sin undervisning i ytringsfrihed. Foto: REUTERS/Charles Platiau

De mange terrorangreb i Frankrig, senest det brutale drab på en skolelærer, som viste en Muhammed-tegning, er en konsekvens af den store muslimske indvandring, mener DFs formand

“Frankrig er selve billedet på det multikulturelle mareridt, der venter Europa, hvis vi ikke får vendt udviklingen og stoppet den truende vækst i den muslimske befolkningsandel i vores lande”.

Sådan skriver Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl i sit ugebrev, hvor han sætter fokus på fredagens terrorhandling i Frankrig.

Her blev en 47-årig skolelærer myrdet på åben gade af en 18-årig muslimsk mand fra Tjetjenien. Drabsmanden, som skar halsen over på skolelæreren, var blevet provokeret af, at læreren som led i sin undervisning om ytringsfrihed havde vist sine elever en tegning af profeten Muhammed.

”Det er så forrykt, at man savner ord,” skriver Kristian Thulesen Dahl.

Kristian Thuesen Dahl, formand for Dansk Folkeparti. Foto: Carsten Lundager

Han konstaterer, at det nu er med livet som indsats, at man underviser muslimske børn om ytringsfrihed i Frankrig:

”Frihed, lighed og broderskab er i dén grad under angreb. Faktisk har der de seneste år i gennemsnit været et terrorangreb hver måned. Frankrig er nu et land i permanent undtagelsestilstand, hvor svært bevæbnet militær mange steder patruljerer på gaderne,” skriver han.

“Frankrig er nu et land i permanent undtagelsestilstand, hvor svært bevæbnet militær mange steder patruljerer på gaderne”

Nultolerance overfor islamisering

Kristian Thulesen Dahl konstaterer, at de mange terrorangreb er en konsekvens af den store indvandring til Frankrig fra muslimske lande. Det viser, hvor galt det kan gå, hvis man ikke fører en ansvarlig indvandringspolitik, mener han:

”Det er lige præcis den trussel, som Dansk Folkeparti har kæmpet imod hele vores levetid. En trussel, der ikke ser ud til at blive mindre med tiden. Asylstop, effektiv hjemsendelsespolitik, nultolerance over for den snigende islamisering af det danske samfund. Det er nogle af de ting, der skal til for at vende udviklingen, inden det endegyldigt er for sent,” skriver Kristian Thulesen Dahl i sit ugebrev.

Hele ugebrevet kan læses her.