Kim Christiansen vil i Folketinget igen

0
2034
Kim Christiansen. Foto: Steen Brogaard

DFs tidligere transportordfører Kim Christiansen er blevet valgt som folketingskandidat for DF på Djursland

Kim Christiansen, der i mange år var DF’s markante transportordfører på Christiansborg, er klar til et landspolitisk comeback. Kim Christiansen er blevet opstillet som folketingskandidat for DF på Djursland. Det fortæller han til TV2 Østjylland.

Kim Christiansen blev ikke genvalgt ved valget i 2019, men efter formandsskiftet har han fået fornyet tro på DFs fremtid:

”Vi var 21 folketingsmedlemmer, der røg fra den ene dag til den anden, og jeg var desværre en af dem. Men efter en rum tid og al den turbulens, der har været, så synes jeg, at jeg med den nye ledelse har fået troen tilbage på, at der er et Dansk Folkeparti, og vi kan godt genvinde vælgernes tillid, siger Kim Christiansen til TV2 Østjylland og tilføjer:

”Ellers ville jeg ikke stille op”.

Kim Christiansen sad i Folketinget 2005-2019 og var sit partis transportordfører hele perioden. Han mener, han kan gøre en forskel, og vil gerne fortsætte arbejdet med transportområdet, fortæller han TV2 Østjylland.

“Jeg kan bidrage med en masse erfaring – jeg har siddet 14 år i Folketinget. Jeg ved, hvordan man opnår resultater til forhandlinger med andre partier og ordførere, og jeg kender spillet,” siger Kim Christiansen.

Interviewet med TV2 Østjylland kan ses og læses her