Kendt britisk EU-modstander støtter Messerschmidt

0
1183
Nigel Farage er leder af The Brexit Party.

Lederen af The Brexit Party Nigel Farage opfordrer i Youtube-video til at kæmpe for dansk uafhængighed og til at gøre Morten Messerschmidt til formand for Dansk Folkeparti

En af Storbritanniens skarpeste EU-kritikere har meldt sig på banen med støtte til Morten Messerschmidts formandskandidatur i Dansk Folkeparti. Det er den tidligere leder af EU-modstanderpartiet UK Independence Party, Nigel Farage, der i 1999-2018 var medlem af EU-parlamentet, og som i dag er leder af det nye The Brexit Party.

I en video på Youtube giver Nigel Farage sin anbefaling af Messerschmidt:

“Det er tid til at komme ud af EU, før toget ryger af skinnerne. Vi har vist vejen med Brexit, og nu er det tiden for Danmark til at blive frie og uafhængige. Kom og følg os. Der er en stor verden derude, og det går rigtig godt. Derfor er Morten Messerschmidt en meget vigtig person i dette. Gør ham til jeres partileder og jeres land vil snart blive frit,” lyder det fra Nigel Farage på videoen:

Morten Messerschmidt er selvsagt glad for støtten fra Nigel Farage, som han havde tæt samarbejde med, da han sad i EU-parlamentet.

“Modstanden mod EU er hjerteblod i Dansk Folkeparti. Derfor er jeg naturligvis glad for Farages anbefaling. Han har betydet alverden for briternes udmeldelse af EU, og vil blive en vigtig brik også i Dansk Folkepartis kamp imod EU og for dansk udmeldelse af EU. Hvis jeg bliver ny formand, vil EU-modstanden fylde rigtigt meget. Myterne om, at vi som land ikke kan klare os, skal slås ned. Briterne har vist, at der er et liv udenfor EU – med frihed, selvstændighed og værdighel,” siger Morten Messerschmidt i en kommentar.