Jeg bliver så edderspændt rasende over at se den dårlige behandling

0
1073
Michael Nedersøe, medlem af byrådet i Horsens og folketingskandidat for Dansk Folkeparti.

Af Michael Nedersøe, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Horsens og folketingskandidat i Østjylland

I disse dage bringer Ekstra Bladet nogle små klip fra den TV2 dokumentar, der har har fået fogedforbud mod at blive vist til danskerne. Dette fordi der har været anvendt skjult kamera til optagelserne.

I klippene kan man af flere omgange se misrøgt/overgreb mod den 90-årlige Else, der bl.a. bliver sendt til halloween-fest, i hendes egen afføring. Plejepersonalet mente ikke, det kunne betale sig at skifte Elses ble, da hun havde diarre og derfor klarede man lige “plejen/omsorgen” ved at vikle et par tæpper omkring hende, så det ikke lugtede så kraftigt.

I et andet klip ser man Else hænge i en lift i næsten 10 min. og da hun havde store smerter, bad hun gentagne gange personalet om at komme ned og ligge. Dette blev ignoreret, da plejepersonalet lige ville have hende til at presse en ekstra lille pølle ud, for så var de fri for dobbeltarbejde.

Jeg har stor tiltro til, at plejepersonalet i Horsens gør det meget bedre, men jeg har alligevel sendt flere spørgsmål til vores forvaltning, da jeg vil sikre mig, at vi behandler vores ældre borgere med den respekt, de fortjener og som vi alle betaler til.