Inger Støjberg laver hjemmeside om rigsretssagen

0
2858
Fra Inger Støjbergs facebookside.

På Inger.dk kan man for 25 kroner om måneden følge Inger Støjbergs egen dækning af rigsretssagen mod hende

Der bliver ingen tv-transmission fra rigsretssagen mod Inger Støjberg, der starter torsdag, men Støjberg selv vil ikke snyde sine mange støtter fra at følge hende i Rigsretten. Derfor har hun nu lanceret en hjemmeside, inger.dk. Her kan man for 25 kroner om måneden –  eller 250 kroner om året – få Støjbergs egne opdateringer fra Rigsretten i form af nyhedsbreve og videodagbøger.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne så, at Rigsretssagen blev helt åben og dermed sendt på tv, så enhver med interesse i sagen kan høre, hvad der bliver sagt, men det ønskede flertallet i Folketinget ikke. Derfor kan du nu blive medlem, så du kan følge med. Jeg åbner kort sagt mest muligt for, hvad der sker,” skriver Inger Støjberg på Facebook.

“Jeg åbner kort sagt mest muligt for, hvad der sker”

Allerede nu kan man se et stort interview med Inger Støjberg om rigsretssagen, og der er også indslag om andre emner, f.eks. “Den ægte historie om kagen”, dvs. den berømte strammerkage, og “Findes der barnebrude i Danmark”. Målet er, skriver Inger Støjberg, at hjemmesiden skal være ”en folkeklub for alle os, der elsker de danske værdier”.

”Der vil også være mulighed for stille spørgsmål direkte til mig, når jeg jævnligt laver direkte video-træffetid. Desuden er du også med til at støtte den politiske kamp for danske værdier og kampen imod det ækle fænomen, som barnebrude er. Jeg håber, at du vil være med i denne folkeklub, der elsker Danmark,” lyder det på inger.dk.

DFs formand Kristian Thulesen Dahl opfordrer på Facebook sine følgere til at tilmelde sig Inger Støjbergs hjemmeside.

DF-formand: Følg Inger

Blandt dem der har tegnet et medlemskab på den nye Støjbergside er Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl.

”Gør som jeg og følg med på hjemmesiden Inger.dk, hvor man kan tilmelde sig og følge med i den urimelige Rigsret imod Inger Støjberg, som begynder på torsdag. Et stort flertal i Folketinget sagde desværre nej til live-billeder fra Rigsretten. Men så er det godt, at man i stedet kan følge rigsretssagen tæt bl.a. via Ingers hjemmeside,” skriver Kristian Thulesen Dahl.

Indtægterne fra hjemmesiden skal bruges til at producere indhold, skriver Inger Støjberg.

Se mere på inger.dk