Glædelig 1. maj!

0
1504
Nicolai Estrup, formand for Dansk Folkeparti i Randers og 1. suppleant til byrådet i Randers.

Af Nicolai Carlson Estrup, formand for Dansk Folkeparti i Randers kommune, 1. suppleant Randers byråd

Glædelig 1. maj til de der måtte fejre denne. Imens i kæmper, holder vi andre hjulene igang.

Jeg ser frem til uddrag, fra alle de virtuelle taler, jeg kunne forestille mig, en fællesnævner for dem alle, vil være følgende!

De startes naturligvis ud i god kommunistisk tone, med den blodrøde fane i baggrunden, KAMMERATER, herefter noget med rummelighed, tolerance, mangfoldighed, solidaritet, ligeværd, fællesskab,

Imens der tales, strømmer folk hertil, ind over grænsen for at tage det arbejde, de jobs, som de mange tusindvis af nu ledige danskere vil kunne tage.

Vores gamle stolte fagbevægelse det nu hellere kæmper mod højrefløjen, fremfor at kæmpe for bedre arbejdsvilkår, og vores gamle stolte store arbejderparti, er desværre blevet en flok globalister der ikke sætter danskernes virkelyst og jobtrang højest.

Kun vi nationalkonservative partier, synes at vægte danske arbejdspladser, for danske lønmodtagere, på danske overenskomster, højt, til gavn for hele det danske samfund.

Og kunne vi så ikke godt, blive enige om, at vores smukke Dannebrog, vil være noget kønnere i gadebilledet, end en blodrød fane, der symbolisere alt andet end fællesskab og ligeværd 🙂