FN: 15. marts skal være international dag til bekæmpelse af islamofobi – men FN vil ikke tale om de mange, der bliver forfulgt i muslimske lande

0
32544
Lars Vestergaard

Lars Vestergaard, folketingskandidat i København (DF)

Islamiseringen fortsætter for fuld udblæsning – og nu helt specifikt i FN, som enstemmigt (ved konsensus) har vedtaget, at 15. marts hvert år skal være ’International Day to Combat Islamophobia’. 15. marts er blot 1 uge efter ’Kvindernes Internationale Kampdag’. Islam rammer netop kvinder, som ikke har de samme borger- og menneskerettigheder som mænd i de islamiske sharia-lande.

Enstemmigt? Så stemmer Danmark også for?

Hvem stiller spørgsmål til Danmarks Udenrigsminister og Statsministeren?

Initiativet til ’International Day to Combat Islamophobia’ kommer fra Pakistan og 55 islamiske lande i FN. Pakistan er et land nærmest uden menneskerettigheder. Der er netop ikke religionsfrihed i Pakistan. Snarere tværtimod. Pakistan forfølger kristne.

Og når det arabiske nyhedsmedie Al-Jazeera fra Qatar kan oplyse, at forslaget om ’International Day to Combat Islamophobia’ er foreslået af ‘Organization of Islamic Cooperation’ – så er der grund til at være ekstra opmærksom. Den 15. marts er dagen for attentatet mod to moskéer i Christchurch, New Zealand. Nu bliver det en helligdag i FN, og det kan også i Danmark blive en aktivistdag med demonstrationer og folkemængder i gaderne. I øvrigt er der dødsstraf for blasfemi i Pakistan! Og hvem er det nu i Danmark, der vil genindføre blasfemiparagraffen?

Citat fra Al-Jazeera:

The resolution was introduced by Pakistan on behalf of the Organization of Islamic Cooperation (OIC). It marks the day when a gunman entered two mosques in Christchurch, New Zealand, killing 51 people and injuring 40 others.

In a tweet on Tuesday evening, Khan congratulated Muslims around the world “as our voice against the rising tide of Islamophobia has been heard”.

Islamiske lande har en ting til fælles, og det er et tydelig fravær af religiøs frihed specielt og almindelig frihed helt generelt. Det giver sig udtryk i udbredt undertrykkelse af kvinder, forfølgelse af homoseksuelle (dødsstraf i 13 ud de 57 lande i OIC – resten af landene har fængselsstraf eller andre strenge straffe) og helt åbenlys forfølgelse af medlemmer af andre religiøse samfund.

Og så skal der være en ’International Day to Combat Islamophobia’. Så burde alle de resterende 364 dage bruges til at bekæmpe religiøs forfølgelse og drab på medlemmer af trossamfund.

Det klinger så hult og falskt, at der skal ’kæmpes’ mod islamofobi, samtidig med at yezidier, jøder, kristne, hinduer og alle mulige andre religiøse retninger bliver forfulgt i netop islamiske lande. Derfor er det uhyggeligt, at Danmark har stemt for. Nå, men pyt. De fleste er jo lige glade. Er du?

Læs mere hér:

https://www.washingtonpost.com/…/714a38fc-a49a-11ec…

https://www.aljazeera.com/news/2022/3/16/pakistan-pm-lauds-un-for-international-day-to-combat-islamophobia

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/saudi-arabiens-stormufti-destruer-alle-kirker

https://www.religion.dk/sp%C3%B8rg-om-kristendom/kristen-i-et-muslimsk-land

https://www.opendoors.org/en-US/persecution/countries/pakistan/