Et kæmpe løftebrud, Mette Frederiksen

0
2002
Rune Christensen
Af Rune Oliver Christensen, medlem af Dansk Folkeparti, suppleant til Helsingør byråd
Det er en skændsel mod det danske folk, at den socialdemokratiske regering nu dropper, at tvangshjemsende afviste asylansøgere og dermed ændrer deres politik.
Før valget gjorde Mette Frederiksen det meget klart, at hun ikke ville danne en regering, der lemper på udlændingepolitikken. Det har hun her efter valget, overraskende nok, glemt.
I min verden er det altafgørende, at vi i Danmark har en ordentlig, velfungerende og kontant udlændingepolitik, der bygger på hjemsendelser. I mine øjne, skal det simpelthen ikke være en mulighed, at afviste asylansøgere, skal kunne diktere dansk politik på denne måde, blot ved at nægte at rejse hjem. Selvom Flygtningenævnet i december slog fast, at sikkerhedssituationen i Damaskus-provinsen er forbedret så meget, at syrerne kan sendes hjem igen, så holder regeringen fast på sin beslutning, om ikke at tvangshjemsende afviste asylansøgere. Det er jo det rene vanvid!
Det er ikke første gang efter valget i juni, at vi oplever udlændingelempelser fra den socialdemokratiske regering. Foruden at droppe Udrejsecenter Lindholm, den ø Dansk Folkeparti efter hårdt arbejde fik på finansloven, som skulle huse udviste kriminelle udlændinge, så har regeringen også valgt at lukke børnefamilier ud af Udrejsecenter Sjælsmark og samtidig forbedre vilkårene på udrejsecentret markant. Sagt med andre ord; så er det blevet mere attraktivt for afviste asylansøgere og udviste kriminelle udlændinge at blive i Danmark, fremfor at rejse hjem til deres egne lande.
Som jeg ser det, så står vi overfor et helt centralt problem i udlændingepolitikken. Kan vi ikke sende syrerne hjem, efter de har været her på midlertidig beskyttelse eller er blevet afvist på deres asylsag, så står vi jo overfor, at disse mennesker pludselig ikke længere er flygtninge eller asylansøgere, men nu er blevet indvandrere. De har bosat sig i landet, fået tiltusket sig offentlige ydelser, opholdstilladelser og nogen sågar statsborgerskaber. Det er skruen uden ende og hvad gør den socialdemokratiske regering og tilhørende støttepartier? Intet!
Stod det til mig, så er der kun en eneste løsning. Og det er hjemsendelser, uanset om det skal foregå på frivillig basis eller med tvang. Og det ærgrer mig inderligt, at flertallet på Christiansborg har en anden holdning. Mette Frederiksen, du er en ulv i fåreklæder. Det her er Danmark, ikke en eller anden varmestue, hvor man bare kan blive hængende efter lukketid!