England forbyder kønshormoner til børn. DF vil have lignende forbud i Danmark

0
997
Mette Thiesen er bl.a. familie- og socialordfører for Dansk Folkeparti

Sund fornuft i England bør også vinde frem i Danmark: stop kønshormoner til børn nu, siger Mette Thiesen

”På høje tid! Nu må det være Danmarks tur,” siger Mette Thiesen, Dansk Folkepartis børne-ordfører, efter at Englands sundhedsstyrelse har standset brug af hormoner på børn, som mener, at de tilhører det andet køn.

”Jeg vil godt slå tre ting fast: for det første findes der kun to køn; for det andet er intet barn født i en forkert krop. Og for det tredje kan depressioner og kønsforvirring ikke kureres med kemikalier, kniv og kønsskifte,” siger Mette Thiesen.

Den engelske sundhedsstyrelse NHS har i et par år undersøgt de hormoner, såkaldte ”pubertets-blokkere”, som standser barnets udvikling. Trans-aktivister fra magtfulde pressionsgrupper forlanger, at hvis et barn definerer sig selv om ”trans” og forlanger kønsskifte, så skal det respekteres. Hormonerne er uskadelige, hævder trans-lobbyen.

Men mange børn, som har taget varig skade af hormonerne, har anlagt sag imod sexklinikker i Storbritannien, USA og Sverige. For det er nemlig skrappe sager, pubertets-blokkerne: de samme medikamenter, som bruges imod prostatakræft og til kemisk kastration. Mange af ofrene lider i dag af knogleskørhed, de kan aldrig blive gravide, ikke få seksuel tilfredsstillelse, pigerne får skæg og dybe stemmer og drengene underudviklede kønsorganer. Nogle piger fik fjernet deres bryster i en alder af 13 år.

”Jeg forstår ikke, at nogle psykologer og læger er parat til at løbe risikoen for at gøre børn og unge ulykkelige resten af livet, bare fordi de vil føje andre børn – som måske bare har fået en fiks idé fra de sociale medier,” siger Mette Thiesen.

”De engelske sundhedsmyndigheder er omsider kommet til fornuft. Og jeg tror faktisk, at et stort flertal af danskerne er enige i, at et højtråbende mindretal og en flok kujoner i sundhedsvæsenet ikke skal have lov at udføre politisk-korrekte kvaksalverier på forvirrede børn og unge. De har i stedet brug for fornuftig terapi fra eksperterne og sund fornuft og omsorg fra forældrene,” siger Mette Thiesen.