DFs medlemstal er vokset med 25 procent siden formandsvalget

0
1765
Morten Messerschmidt blev valgt til formand med ca. 60 procent af de delegeredes stemmer på det ekstraordinære årsmøde i Herning. Siden har ca. 2600 personer meldt sig ind i DF. Foto: Carsten Lundager

Dansk Folkeparti har fået 2600 nye medlemmer siden i søndags. Medlemstallet har nu rundet 12.000

Der var flødeboller til kaffen i Dansk Folkeparti’s sekretariat på Christiansborg torsdag eftermiddag. For der var noget at fejre. På fire dage har DF fået 2600 nye medlemmer. Det svarer til en fremgang på 25 procent, og medlemstallet har nu rundet 12.000 medlemmer.

Langt de fleste er personer, der ikke har været medlem før. De har besluttet at melde sig ind, efter at Dansk Folkeparti søndag valgte Morten Messerschmidt til ny formand på et ekstraordinært årsmøde i Herning Kongrescenter.

DFs partisekretær Steen Thomsen har sammen med andre DF-medarbejdere ringet til en del af de nye medlemmer for at høre, hvorfor de har meldt sig ind. Begrundelsen er i store træk den samme:

”Det er typisk folk, der stemt på Dansk Folkeparti, men som ikke har været medlem før. De har fulgt med i årsmødet og besluttet, at de gerne vil støtte op om den nye start, som DF har fået med formandsvalget,” fortæller Steen Thomsen.

De nye medlemmer vil snart modtage et brev med en velkomst fra Morten Messerschmidt, en dugfrisk udgave af medlemsbladet Dansk Folkeblad, en oversigt over kurser for nye medlemmer samt en invitation til en rundvisning og et møde med Morten Messerschmidt på Christiansborg.

Lige nu er det i øvrigt gratis at melde sig ind i Dansk Folkeparti. Et kontingent koster normalt 150 kr. om året.