DFs folketingsgruppe styrker kontakten til det kommunale bagland

0
1752
Glen Madsen er medlem af kommunalbestyrelsen for DF i Hørsholm og folketingskandidat i Nordsjælland.

Glen Madsen er ansat i en ny funktion, hvor han skal være bindeled mellem DFs folketingsgruppe og DFs byråds- og regionsrådspolitikere

Dansk Folkeparti styrker nu kontakten mellem sin folketingsgruppe og det kommunale bagland. Glen Madsen, der hidtil har været sekretariatsmedarbejder i Dansk Folkeparti, er pr. 1. marts indtrådt i en nyoprettet funktion, hvor han skal hjælpe folketingsgruppen med at få input fra DFs byråds- og regionsrådspolitikere, samt med at styrke kommunikationen mellem MF’erne og de lokale politikere.

”I en tid, hvor nyhedsstrømmen går så hurtigt, som tilfældet er, skal vi have en hurtigere og styrket intern kommunikation. Aktuelle sager i folketingsgruppen skal i større udstrækning kunne bruges lokalt og omvendt, så vi får sat DFs politik endnu mere på landkortet. Vi skal være bedre til at spille hinanden gode,” siger Glen Madsen.

Inspiration fra rundtur til baglandet

Den nye funktion er en udløber af det arbejde, som partiformand Kristian Thulesen Dahl satte i gang efter folketingsvalget i juni, der som bekendt gav en ordentlig vælgerlussing til DF.

Kristian Thulesen Dahl tog i august på en tur rundt til baglandet, hvor han mødtes med repræsentanter for alle lokalforeninger. Møderne overbeviste ham om, at kontakten til baglandet skulle styrkes, og et af tiltagene er den stilling, som Glen Madsen nu er ansat i.

”Vi skal være bedre til at bruge hinandens gode ideer. Kristian har foranlediget, at der holdes regionale møder med byråds- og regionsrådspolitikerne for at styrke vidensdelingen. Men i en tid, hvor tingene går så stærkt, som tilfældet er, er der også brug for en løbende koordinering og vidensdeling i det daglige. Der er jo hele tiden dagsordener, der skal reageres på. Ellers spiller vi os selv gode kort af hånden i den politiske debat,” siger Glen Madsen, der er 44 år.

“Vi skal være bedre til at bruge hinandens gode ideer”

Er selv kommunalpolitiker

Han har haft sin daglige gang på Christiansborg, siden han blev ansat i DF for fire et halvt år siden. Men Glen kender alt til livet som byrådspolitiker. Ved siden af jobbet i Dansk Folkeparti, er han nemlig medlem af kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune, hvor han er valgt til sin første periode.

Privat er Glen gift og har to børn. Inden han kom til DF, arbejdede han i en længere årrække i Militærpolitiet, hvor han var udsendt til internationale operationer syv gange.