DF-medlemmer inviteres til online-møde med Peter Kofod

0
1695
Peter Kofod, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, bliver fremover partiets udenrigsordfører. Peter Kofod er folketingskandidat i Sønderborgkredsen. Foto: Carsten Lundager

Tirsdag den 2. februar kl. 16-17 kan DFs medlemmer møde partiets EU-parlamentariker Peter Kofod til en snak om EU

Selv om corona-nedlukningen har sat en stopper for alle fysiske møder, så kan DFs medlemmer i disse uger deltage i møder med en række af partiets markante politikere. Og nej, det skyldes ikke, at DF blæser på forsamlingsforbuddet. Det skyldes selvfølgelig, at møderne foregår online via Microsoft Teams, dvs. at du kan deltage fra din hjemmecomputer eller mobiltelefon.

Næste møde finder sted tirsdag den 2. februar. Her kan du møde DFs medlem af Europa-Parlamentet, Peter Kofoed, til en snak om EU. Han sidder klar kl. 16-17 i det lille studie på Christiansborg, som DF har oprettet til onlinemøderne.

”Det er et lukket møde, kun for medlemmer, så man kan spørge om alt og vi kan have en fri dialog om, hvor vi er på vej hen politisk. Man kan også bare være med på en lytter,” fortæller organisationskonsulent Chris Bjerknæs.

Mødes på Teams

Han fortæller, at Teams-møderne er et format, som Dansk Folkeparti kommer til at bruge mere fremover, for det er en hurtig måde at komme i dialog med mange medlemmer på.

”Det er ret nemt at bruge. Men hvis man ikke har prøvet det før, så bare ring. Så skal jeg nok hjælpe,” siger Chris Bjerknæs.

Tilmelding til møderne er ikke nødvendig. Du skal blot klikke dig ind på Teams-mødet 5-10 minutter før mødet starter via dette link:

Link til DF-møde med Peter Kofod

Der er plottet flere møder ind i kalenderen:

Tirsdag den 23. februar kl. 16.00-17.00 stiller Peter Skaarup op til en snak om retspolitik, og onsdag den 24. marts kl. 16.00-17.00 holder Lise Bech og Brian Mørch, formand for foreningen Non Halal, et møde sammen under overskriften “Er Halal kun en bøn eller er der mere i det og hvordan håndterer vi det politisk?”.