DF med i kamp mod vanvidsbilister i Odense

0
975
Carsten Sørensen, regionsrådsmedlem (DF), Region Syddanmark.

Af Carsten Sørensen, 2. viceborgmester og medlem af Odense Byråd for Dansk Folkeparti

Onsdag var der byrådsmøde i Odense og her valgte jeg at støtte op om et forslag fra By og kulturudvalget om tiltag mod vanvidsbilister i Odense.

Desværre er der flere steder i Odense, som er plaget af vanvidskørsel og det skaber utryghed.

Arbejdet for at sikre byen er kun lige begyndt men DF er med hele vejen. Det er vi, fordi at vi ikke ønsker at nogle få trykker pedalen i bund og kører race på villavejene.

Som jeg sagde i min ordførertale er DF ked af konsekvenser for alle dem, der kan finde ud af at køre ordentligt. Men fordi der er nogle få der ikke kan eller måske nærmere IKKE VIL overholde færdselsregler, så er der behov tiltag i form af bump og andre hastighedsnedsættende tiltag, der skal gennemtvinge lavere hastigheder på villaveje og visse indfaldsvej i Odense.

Vi blev på byrådsmødet oplyst om at, siden reglerne nationalt blev strammet, har Fyens politi hver uge konfiskeret en bil, fordi der er kørt vanvidskørsel.

Det viser sammen med kommunens undersøgelse at vi i byrådet er nødt til at gøre noget og det arbejde begyndte onsdag med vedtagelsen af de hastighedsnedsættende tiltag forslået af By og kulturudvalget.